Lifestyle

Πρωτοσέλιδο βόμβα για Νικολαΐδη – Παναγοπούλου – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πρωτοσέλιδο βόμβα για Νικολαΐδη – Παναγοπούλου – Αποκλειστικές φωτογραφίες
Τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου σε νυχτερινή έξοδο τους στο Ψυχικό ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη  έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη. Φυσικό και επόμενο είναι και ο παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής να κάνει το «επόμενο βήμα» στην προσωπική του ζωή.

Για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρό της, είχε κυκλοφορήσει μία φημολογία για σχέση του με κάποιο μοντέλο του GNTM, όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ενώ πριν λίγες ώρες  κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από νυχτερινή έξοδο του στο Ψυχικό.

Όπως θα δείτε και πιο κάτω, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικό CIAO, πέτυχε τον Ντέμη Νικολαΐδη σε εστιατόριο, μαζί με την παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου!

Κατερίνα Παναγοπούλου – Η προσωπική ζωή της και ο ελεύθερος χρόνος

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» πριν λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου. Μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το καλοκαίρι όταν ήταν on air με τις φωτιές.

«Ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα»

Όπως είπε αρχικά, η δημοσιογραφία ήταν για εκείνη «μονόδρομος». Στα πρώτα της βήματα στο χώρο «μας έστειλαν από το πανεπιστήμιο για πρακτική άσκηση σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό και χάρηκα που δουλέψαμε αμισθί».

«Εάν δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ, δεν μπορείς να παρουσιάζεις δελτίο. Εάν δεν έχεις δει και την άλλη όχθη, για μένα, δεν είσαι καλός», πρόσθεσε.

«Το καλοκαίρι με τις φωτιές ήμουν στο όριο να βάλω τα κλάματα στον αέρα. Ενώ γίνομαι έξαλλη με υποθέσεις bullying σε παιδιά. Ακόμα και το θυμό μου θα τον δείξω στο δελτίο», ανέφερε στη συνέχεια.

Στην προσωπική της ζωή η γνωστή παρουσιάστρια είπε πως οι άνδρες δεν την πλησιάζουν εύκολα, ενώ «η αποκατάσταση δεν με έχει καταπιέσει και θέλω να κάνω οικογένεια που θα είναι για πάντα»

«Ένα μαύρο σακάκι στο δελτίο δεν δηλώνει σοβαρότητα. Εάν προσπαθείς με το ντύσιμο να αποδειχτείς σοβαρός, κάτι κρύβεται από κάτω», ανέφερε.

Σχετικά με τα κρυφά της ταλέντα είπε πως: «Τραγουδάω πολύ ωραία, έχω ωραία φωνή. Με είχαν καλέσει στο “Στην υγεία μας ρε παιδιά” αλλά δεν πήγα. Είμαι ροκού. Τσακνής, Μαχαιρίτσας, αδερφοί Κατσιμίχα».

«Μου αρέσει να βγω, να ψωνίσω και να κουτσομπολέψω με τις φίλες μου. Δεν λέω τα προσωπικά μου γιατί θα μπω σε διαδικασία να εξηγώ τα πάντα. Δεν μου αρέσει να διαφημίζεται η ερωτική ευτυχία γιατί θεωρώ ότι δεν υπάρχει».

«Είμαι drama queen στην προσωπική μου ζωή και αυστηρή στα επαγγελματικά μου», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments