Lifestyle

Τα 5 καλύτερα φορέματα όλων των εποχών που έχουν φορεθεί στις Κάννες

Τα 5 καλύτερα φορέματα όλων των εποχών που έχουν φορεθεί στις Κάννες

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - HARPER'S BAZAAR

Καθώς περιμένουμε τις λαμπερές γιορτές φέτος, κοιτάμε πίσω σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία του φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ των Καννών είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα στο ημερολόγιο των διασημοτήτων. Κάθε χρόνο, η περίσταση φέρνει τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ και το Croisette προσφέρει το πιο όμορφο σκηνικό για τις καθημερινές πρεμιέρες ταινιών και τα πάρτι που λαμβάνουν χώρα. Είναι ένα από τα πιο διάσημα γεγονότα στο κόκκινο χαλί της χρονιάς και οι διασημότητες και οι στυλίστες κάνουν  τα πάντα, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε την καλύτερη δυνατή μόδα.

Και, η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί την επιστροφή του φεστιβάλ σε όλο του το μεγαλείο. Αν και φυσικά εξακολουθούν να ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί λόγω της πανδημίας Covid-19, η τρέχουσα χαλάρωση των κανόνων σημαίνει ότι είναι πιθανό να δούμε ένα πολύ έναστρο πλήθος να φτάνει στη Νότια Γαλλία για να γιορτάσει ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ κινηματογράφου στην κόσμο – και έχουμε την αίσθηση ότι τα αστέρια στο κόκκινο χαλί θα αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο όσον αφορά την γκαρνταρόμπα τους.

Καθώς περιμένουμε τις λαμπερές γιορτές φέτος, κοιτάμε πίσω σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία του φεστιβάλ. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε 5 από τα αγαπημένα μας φορέματα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών όλων των εποχών. Και, για να ανακαλύψετε τι ταιριάζει σε μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, κατευθυνθείτε εδώ καθώς μιλάμε με στυλίστες για το λαμπερό γεγονός.

Blake Lively

Captives premiere, 2014

Φοράει Gucci Première

Φωτογραφία – HARPER’S BAZAAR

Angelina Jolie

Ocean’s 13 premiere in 2007

Φοράει Emanuel Ungaro

Φωτογραφία – HARPER’S BAZAAR

Julia Roberts

Money Monster premiere, 2016

Φοράει Armani Privé

Φωτογραφία – HARPER’S BAZAAR

Bella Hadid

The Unknown Girl premiere, 2016

Φοράει Alexandre Vauthier

Φωτογραφία – HARPER’S BAZAAR

Diana, Princess of Wales

A gala night in honour of Sir Alec Guinness, 1987

Φοράει Catherine Walker

Φωτογραφία – HARPER’S BAZAAR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments