Διεθνή

Ουκρανία: Ο πόλεμος θα κρατήσει προειδοποιεί ο Μακρόν

Ουκρανία: Ο πόλεμος θα κρατήσει προειδοποιεί ο Μακρόν
Ουκρανία: Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ανέφερε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα έχει μεγάλη διάρκεια και για αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ανέφερε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα έχει μεγάλη διάρκεια και για αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε. Παράλληλα, τόνισε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει “ένα σχέδιο ανθεκτικότητας” προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες της κρίσης αυτής.

Ουκρανία: Ο πόλεμος επέστρεψε στην Ευρώπη σημειώνει ο Μακρόν

“Ο πόλεμος επέστρεψε στην Ευρώπη. Αν μου ζητάτε να μοιραστώ μαζί σας μια πεποίθηση αυτό το πρωί, είναι πως αυτός ο πόλεμος θα διαρκέσει” και “δεν θα είναι χωρίς συνέπειες για τον αγροτικό κόσμο”, δήλωσε σε αξιωματούχους στον τομέα της γεωργίας στη χώρα του. Οι εμπορικοί περιορισμοί που απορρέουν από τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Ρωσία θα επηρεάσουν εξαγωγές γαλλικών προϊόντων όπως του κρασιού και των σιτηρών, είπε ο Μακρόν, ενώ μια περαιτέρω αύξηση των τιμών της ενέργειας θα πλήξει την κτηνοτροφία. “Ετοιμάζουμε ένα σχέδιο ανθεκτικότητας”, είπε ο Μακρόν.

Τηλεφώνημα Μακρόν-Ζελένσκι: Η Γαλλία στέλνει όπλα και εξοπλισμό στο Κίεβο

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε πως οι δυτικοί εταίροι του, θα παραδώσουν νέα όπλα και εξοπλισμούς στην Ουκρανία έπειτα από μια συνομιλία που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν.

Την ίδια στιγμή οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν συντονισμένες επιθέσεις με πυραύλους κρουζ και πλήγματα από το πυροβολικό σε πολλές πόλεις, περιλαμβανομένης της πρωτεύουσας, Κίεβο, που πολιορκείται στενά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments