Lifestyle

Weeknd – Τζολί: Χώρισε οριστικά το ζευγάρι – Ο ράπερ εθεάθη με την κολλητή της πρώην του

Weeknd – Τζολί: Χώρισε οριστικά το ζευγάρι – Ο ράπερ εθεάθη με την κολλητή της πρώην του

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - United Business Journal

Weeknd - Τζολί: Με τη Σίμι Χάντρα, κολλητή της πρώην του, Μπέλα Χαντίντ βρέθηκε να ανταλλάσει καυτά φιλιά ο ράπερ

Πληροφορίες που ήθελαν το ειδύλλιο ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Weeknd να έχει λήξει οριστικά, επιβεβαίωσε η πρόσφατη εμφάνισή του. Ο γνωστός ράπερ γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του το Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας και στο πλευρό του είχε μία νέα αιθέρια ύπαρξη.

Ειδικότερα, πρόκειται για τη Σίμι Χάντρα, μοντέλο και πρώην φίλη της Μπέλα Χαντίντ, η οποία όπως φαίνεται και στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, δεν είναι μόνο φίλη του Weeknd. Στα βίντεο, οι δυο τους φαίνεται να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά, ενώ το μοντέλο αγκαλιάζει τον ράπερ, βάζοντας τα χέρια της γύρω από το λαιμό του.

Φωτογραφία – Eonline.com

Το unfollow

Κατά τις αρχές του μήνα, το ζευγάρι εθεάθη ξανά μαζί να βγαίνει από γνωστό εστιατόριο στο Χόλιγουντ, όμως τηρούσε τα προσχήματα κι ακόμα δεν ήταν γνωστό, αν πρόκειται για νέο ειδύλλιο ή μία απλή φιλία. Ίσως, σε αυτή τους τη γνωριμία να οφείλεται και το γεγονός ότι η Μπέλα Χαντίντ έκανε unfollow και τους δύο στα social media, παρά το ότι η Σίμι Χάντρα ήταν κολλητή της φίλη.

Το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα

Ένας στίχος από το νέο τραγούδι του Weeknd με τίτλο «Here We Go… Again» του νέου του άλμπουμ «Dawn FM», μαρτυρά πως ο ράπερ είναι πράγματι ξανά ερωτευμένος και μάλιστα, με μία σταρ του σινεμά. Το τραγούδι είναι βγαλμένο από την ζωή του τραγουδιστή, ενώ μέσα κρύβει αναφορές και στην πρώην σύντροφό του, Μπέλα Χαντίντ.

Φωτογραφία -POPSUGAR

«Η φίλη σου προσπαθεί να σου βρει κάποιον πιο διάσημο. Αλλά αντί γι’ αυτό, κατέληξες με κάποιον τόσο βασικό, χωρίς καν πρόσωπο. Κάποιον για να σε βγάζει φωτογραφίες και να τις κορνιζάρει. Η νέα μου κοπέλα είναι αστέρι του σινεμά», αναφέρει στους στίχους, πυροδοτώντας έτσι νέες αντιδράσεις στο Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments