Αθλητισμός

«Βόμβα» Αμπράμοβιτς: Έτοιμος να πουλήσει την Τσέλσι – Τρεις οι υποψήφιοι μνηστήρες

«Βόμβα» Αμπράμοβιτς: Έτοιμος να πουλήσει την Τσέλσι – Τρεις οι υποψήφιοι μνηστήρες
Ο Ρώσος μεγιστάνας σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ φέρεται να έχει ήδη τρεις προτάσεις από ισάριθμους υποψήφιους αγοραστές και πλέον το σκέφτεται σοβαρά

Τουλάχιστον τρεις είναι οι ενδιαφερόμενοι για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Ρώσο ιδιοκτήτη να είναι για πρώτη φορά διατεθειμένος να συζητήσει την πώληση του κλαμπ.

Να επισημανθεί πως ο Αμπράμοβιτς στο παρελθόν είχε απορρίψει προσφορές ύψους 2,2 δισεκατομμυρίων λιρών για την Τσέλσι, ενώ το χρέος του συλλόγου απέναντί ​​του είναι 1,51 δισεκατομμύρια λίρες, το οποίο σχεδόν σίγουρα θα περίμενε να καλυφθεί.

Τρεις δισεκατομμυριούχοι φέρεται να έχουν πλησιάσει το «αφεντικό» των Μπλε και οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του συλλόγου. Υπήρξαν επίσης ισχυρισμοί ότι ο Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να πουλήσει την έπαυλή του στο «Kensington Palace Gardens».

Όπως αναφέρει η Telegraph, το σχέδιο παράδοσης του Αμπράμοβιτς στην ομάδα των έξι διαχειριστών του Φιλανθρωπικού ιδρύματος κινδυνεύει ήδη να καταλήξει στο χάος με άτομα να σκέφτονται να παραιτηθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments