Lifestyle

SAG Awards 2022: Μεγάλος νικητής ο Γουίλ Σμιθ

SAG Awards 2022: Μεγάλος νικητής ο Γουίλ Σμιθ
SAG Awards 2022: Στα τηλεοπτικά, οι σειρές Succession και Ted Lasso κέρδισαν τα πρώτα βραβεία, ενώ οι πρωταγωνιστές του Squid Game (Το παιχνίδι του Καλαμαριού) επικράτησαν στις κατηγορίες Α’ Ανδρικός και Α’ Γυναικείος Ρόλος.

Oλοκληρώθηκε η 28η τελετή απονομής των βραβείων της Ενωσης Ηθοποιών του Χόλιγουντ, βραβεία που έχουν αποδειχθεί αρκετά καθοριστικά για την οσκαρική κούρσα – ιδιαίτερα στις κατηγορίες του Α’ και Β’ ανδρικού και γυναικείου ρόλου.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς στα SAG Awards 2022 ήταν ο Γουίλ Σμιθ που κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία King Richard. Η Τζέσικα Τσάστεϊν κέρδισε το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία The Eyes of Tammy Faye, αφήνοντας με άδεια χέρια τη Lady Gaga. Η διάσημη τραγουδίστρια που ήταν κι εκείνη υποψήφια για τον ρόλο της στο House of Gucci, μπορεί να μην πήρε το πολυπόθητο βραβείο έκανε όμως μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς.

View this post on Instagram

A post shared by TNT DRAMA (@tntdrama)

Στα τηλεοπτικά, οι σειρές Succession και Ted Lasso κέρδισαν τα πρώτα βραβεία, ενώ οι πρωταγωνιστές του Squid Game (Το παιχνίδι του Καλαμαριού) επικράτησαν στις κατηγορίες Α’ Ανδρικός και Α’ Γυναικείος Ρόλος.

Τέλος, η Έλεν Μίρεν τιμήθηκε από τη διοργάνωση με βραβείο για τη συνολική της προσφορά στο σινεμά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments