Ελλάδα

Ανδραβίδα: Αυτοψία στο σπίτι της “φρίκης” – Το χρονικό της μαζικής δολοφονίας

Ανδραβίδα: Αυτοψία στο σπίτι της “φρίκης” – Το χρονικό της μαζικής δολοφονίας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Την άκρη του νήματος για το μακελειό μέσα σε σπίτι στην Ανδραβίδα, όπου δολοφονήθηκαν δύο μικρά παιδιά και οι γονείς τους, αναζητούν οι αρχές - Η αυτοψία στο σπίτι ολοκληρώθηκε, ενώ οι έρευνες κινούνται προς το περιβάλλον της οικογένειας αναζητώντας πρόσωπο "κλειδί"

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη το θρίλερ της μαζικής δολοφονίας με θύματα δύο μικρά παιδιά και τους γονείς τους, μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα. Από το μακελειό γλίτωσε μόνο ο μεγαλύτερος γιος ηλικίας μόλις 12 ετών.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε από τον μεγαλύτερο ανήλικο γιο της οικογένειας, όταν επιστρέφοντας σπίτι βρήκε δολοφονημένα τα δύο μικρότερα αδέρφια του ηλικίας, δύο και τριών ετών, την 37χρονη μητέρα του και τον 32χρονο πατριό του.

Όλη νύχτα, το σπίτι παρέμενε αποκλεισμένο από αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, καθώς οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν ως δράστη κι εν συνεχεία αυτόχειρα τον 32χρονο πατέρα.

πηγή φώτο: patrisnews.com

Τι έδειξε η αυτοψία

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας, υπό δύσκολες συνθήκες, βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, αναμένεται να ολοκληρωθεί με τη νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των τεσσάρων, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου τους.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται και στο περιβάλλον της οικογένειας, αναζητώντας ένα πρόσωπο που έχει να δώσει σημεία ζωής από χθες και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διαφορές με την οικογένεια.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στοιχείων μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

πηγή φώτο: patrisnews.com

Το χρονικό της αποκάλυψης της φρίκης

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά το απόγευμα της Τετάρτης μέσα στο σπίτι τους από το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 12χρονο αγοράκι, που σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της, το οποίο την ώρα του φονικού φέρεται να έπαιζε στην πλατεία…

Όταν γύρισε και άνοιξε την πόρτα του σπιτιούβρέθηκε αντιμέτωπο με το αποτρόπαιο θέαμα αντικρίζοντας τα δυο αδελφάκια του χωρίς τις αισθήσεις τους και τους γονείς νεκρούς στην αυλή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το παιδί άρπαξε το ένα από τα αδέρφια του αγκαλιά και βγαίνοντας στον δρόμο ζητούσε βοήθεια από τους γείτονες, όπως συγκλονιστικά μεταφέρει ένας από τους πρώτους ανθρώπους στους οποίους απευθύνθηκε μικρός κρατώντας στα χέρια του το νεκρό αδερφάκι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο αφού τα δυο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία ενώ το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε από πυροβολισμούς, που δέχτηκε.

Η κοινωνία της περιοχής παραμένει συγκλονισμένη, αλλά και τρομαγμένη από το έγκλημα, καθώς όσο ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, φοβούνται, μήπως κρύβεται κάπου κοντά τους, αν δεν έχει διαφύγει εκτός νομού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments