Ελλάδα

Έγκλημα σοκ στην Ανδραβίδα: Παιδοκτόνος, γυναικοκτόνος και αυτόχειρας – Τους έσφαξε και αυτοκτόνησε

Έγκλημα σοκ στην Ανδραβίδα: Παιδοκτόνος, γυναικοκτόνος και αυτόχειρας  – Τους έσφαξε και αυτοκτόνησε

Πηγή Φωτογραφίας: patrisnews

Ο o πατέρας, ήταν αυτός, που σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο από τα τρία παιδιά τους και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Φρικτή οικογενειακή τραγωδία, με ένα ασύλληπτης αγριότητας έγκλημα,  εκτυλίχθηκε στην Ανδραβίδα Ηλείας, καθώς η μητέρα, ο πατέρας και τα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί. Τα παιδιά και οι γυναίκα είχαν δεχτεί φονικά χτυπήματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, o πατέρας, ήταν αυτός, που σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο από τα τρία παιδιά τους και κατόπιν αυτοκτόνησε. Συγκεκριμένα, ο δράστης γυναικοκτόνος, παιδοκτόνος και αυτόχειρας,  έσφαξε τη μητέρα και τα δύο παιδιά και στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 12 ετών (πηγαίνει στην 6η Δημοτικού). Από τα παιδιά που βρήκαν τέτοιο τραγικό θάνατο, από τα χέρια του ίδιου τους, του πατέρα, το ένα παιδί ήταν ανήλικο, ενώ το άλλο ήταν μωρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο πατέρας είναι αλλοδαπός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το αιματοβαμμένο σπίτι της άτυχης οικογένειας βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στην περιοχή του φρικτού εγκλήματος, βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους και οι τέσσερις, ενώ στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments