Lifestyle

Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα η Μελίνα Ασλανίδου – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της

Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα η Μελίνα Ασλανίδου – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της
Μελίνα Ασλανίδου: Η ίδια κρατά χαμηλό προφίλ και προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες στην Ελλάδα και διαθέτει μια υπέροχη μελωδική φωνή. Η ίδια κρατά χαμηλό ωστόσο προφίλ και προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η καταγωγή της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου του 1974 στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αλλά πέρασε την παιδική της ηλικία στην Παραλίμνη Γιαννιτσών της Πέλλας. Από τότε ζει μόνιμα στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει βοηθός μικροβιολόγου στη Θεσσαλονίκη.

Οι επιτυχίες της τραγουδίστριας στην ελληνική μουσική σκηνή

Η Μελίνα Ασλανίδου την περίοδο 2000 έως 2002 συμμετείχε στο συγκρότημα «Οι Απέναντι», με το οποίο κυκλοφόρησε τα άλμπουμ “Το Παρελθόν Θυμήθηκα” και το “Μικρή Αγάπη” που περιέχει την διασκευή του τραγουδιού “Τι σου ‘κανα και πίνεις”, με την οποία το συγκρότημα έγινε ευρύτερα γνωστό.

Η τραγουδίστρια το 2003 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο “Το Πέρασμα” και από τότε μέχρι και σήμερα σημειώνει μεγάλες επιτυχίες στη μουσική σκηνή.

Υπενθυμίζουμε πως τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη το τραγούδι “Νερό και Χώμα”, που έφτασε στο Νο1 του ελληνικού όσο του μικτού airplay chart, ενώ από τις πρόσφατες επιτυχίες της ήταν η κυκλοφορία του κομματιού “Δε βάζεις μυαλό”, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η τραγουδίστρια ετοιμάζει νέο δίσκο με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους.

Το νέο look της

Η Μελίνα Ασλανίδου, τους τελευταίους μήνες έχει αποφασίσει να επικεντρωθεί στην καριέρα της και να απομακρυνθεί λίγο από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Στους μήνες αυτούς λοιπόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Από τη μία έχασε αρκετά κιλά, κάτι που φαίνεται στις τελευταίες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ την ίδια στιγμή άλλαξε και το look στα μαλλιά της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments