Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα: Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες – Αποθεώθηκαν από τον κόσμο

ΠΑΣ Γιάννινα: Ξέσπασαν σε κλάματα οι παίκτες – Αποθεώθηκαν από τον κόσμο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Έντονα φορτισμένο το κλίμα στο Πανθεσσαλικό μετά τη λευκή ισοπαλία του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να ξεσπούν σε κλάματα, αλλά να γνωρίζουν την αποθέωση από τους οπαδούς τους
Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν με τη λήξη του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό.
Με το σφύριγμα της λήξης που ανέδειξε ισόπαλες 0-0 τις δύο ομάδες οι παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου», Κάργας, Λοντίγκιν, Περέα, Λιάσος και άλλοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο και παρά το αποτέλεσμα αποθέωσαν τον Ηρακλή Μεταξά και τους παίκτες του καθώς αναγνώρισαν τη μεγάλη τους προσπάθεια και τότε ορισμένοι εξ’ αυτών δάκρυσαν.

Δείτε το βίντεο με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να γνωρίζουν την αποθέωση

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.