Lifestyle

Άννα Βίσση: Η ηλικία, η σχέση ζωής με τον Νίκο Καρβέλα

Άννα Βίσση: Η ηλικία, η σχέση ζωής με τον Νίκο Καρβέλα
Η Άννα Βίσση είναι μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες στη χώρα μας με σχεδόν πενήντα χρόνια πορείας στο χώρο της δισκογραφία

Η Άννα Βίσση όπως αναφέρεται και στο βιογραφικό της είναι γεννημένη το 1957 και είναι 64 ετών. Σήμερα είναι μητέρα μίας κόρης, της Σοφίας Καρβέλα, την οποία απέκτησε από τον γάμου που έκανε με τον γνωστό συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Παράλληλα, είναι γιαγιά δύο αγοριών, του Νίκου και του Νέστορα. Ωστόσο ούτε η προσωπικότητά της αλλά ούτε και η εξωτερική της εμφάνιση θυμίζουν τις κλασικές γιαγιάδες.

Η Άννα Βίσση έχει καταφέρει να δημιουργήσει και μία σχέση ζωής με τον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο πήραν διαζύγιο πριν από πολλά χρόνια αλλά δεν χώρισαν ποτέ τις ζωές τους. Ακόμα και καλλιτεχνικά, παρόλο που έκαναν κάποια στιγμή ένα διάλλειμα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν από κοινού τις μεγαλύτερες και τις πιο διαχρονικές επιτυχίες της καριέρας της διάσημης σταρ.

Η Άννα Βίσση συνεχίζει για έκτη χρονιά τις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού. Πως νιώθει η ίδια για το φανατικό κοινό της που την ακολουθεί πιστά;

«Και μόνο που παίζεις σε ένα κοινό που έρχεται συγκεκριμένα να ακούσει εσένα και ότι του πεις, και όχι απλά να πάει στα μπουζούκια να διασκεδάσει… Δεν έχω κάτι με τα μπουζούκια, αλλά εκεί μέσα είναι το σπίτι μου, το στέκι μου, το άντρο μου. Είναι η μπάντα μου. Αυτή η καταπληκτική μπάντα χτίστηκε από την αρχή, αλλά ωρίμασε, εξελίχτηκε, γίναμε πιο φίλοι από την πρώτη χρονιά και ανακαλύπτω συνεχώς στον καθένα κάτι παραπάνω», είπε στο MEGA STAR.

Η ίδια παραδέχτηκε πως έχει μουσικά απωθημένα: «Ο Νίκος Καρβέλας έχει γράψει τραγούδια σε άλλους τραγουδιστές, που τα έχω ζηλέψει πάρα πολύ. Θα μπορούσα να τα πω με τον δικό μου τρόπο και σκέφτομαι αυτό το cover τραγουδιών του Νίκου που έχει γράψει σε άλλους τραγουδιστές».

Θα συμμετείχε η Άννα Βίσση σε μουσικό ριάλιτι στη θέση του coach; Η ίδια δεν το απορρίπτει και εξήγησε σχετικά:

«Θα ήθελα να συμβεί και κάτι άλλο, αν θες πιο αγνό, πιο αθώο και να δούμε πλάσματα που παίζουν μουσική, όχι μόνο να τραγουδάνε. Θα πήγαινα ευχαρίστως! Η μουσική είναι ένας κόσμος τεράστιος και ελεύθερος. Πρέπει να γίνονται πολλά πράγματα. Η μουσική είναι τεράστιος κόσμος που όλα χωρούν και όλα παίζουν ρόλο στο πως θα σμίξουν όλα αυτά και θα φέρουν νέα μουσική», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments