Πολιτισμός

Η Όπερα του Σίδνεϊ φωτίζει στα χρώματα της Ουκρανίας

Η Όπερα του Σίδνεϊ φωτίζει στα χρώματα της Ουκρανίας
Η Αυστραλία και το Σίδνεϊ έχει δηλώσει ότι θα παράσχει θανατηφόρο στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία για να βοηθήσει τους Ουκρανούς να αντισταθούν στη ρωσική εισβολή.

Τα πανιά της εμβληματικής Όπερας του Σίδνεϊ της Αυστραλίας και του κοινοβουλίου της χώρας στην Καμπέρα φωτίστηκαν σε μπλε και κίτρινο τη Δευτέρα για να δηλώσουν αλληλεγγύη προς την Ουκρανία.

Η Αυστραλία έχει δηλώσει ότι θα παράσχει θανατηφόρο στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία για να βοηθήσει τους Ουκρανούς να αντισταθούν στη ρωσική εισβολή.

Η ανακοίνωση της αυστραλιανής κυβέρνησης και του Σίδνεϊ τη Δευτέρα δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό που μπορεί να στέλνει

Η κίνηση ακολουθεί μια προσφορά στρατιωτικού εξοπλισμού, ιατρικών προμηθειών και συνεισφοράς 2,7 εκατομμυρίων ευρώ σε καταπιστευματικό ταμείο του ΝΑΤΟ για υποστήριξη στην πολιορκημένη χώρα.

Η Αυστραλία έχει επιβάλει κυρώσεις σε περισσότερους από 350 Ρώσους, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν από την περασμένη εβδομάδα.

Έχει επίσης βάλει στο στόχαστρο με κυρώσεις 13 άτομα και στη Λευκορωσία, συμπεριλαμβανομένου του υπουργού Άμυνας της χώρας, Βίκτορ Κρένιν. Η Λευκορωσία υποστηρίζει τη Ρωσία στον πόλεμο της, με την Ουκρανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments