Ελλάδα

Ανδραβίδα: Αρνείται ο 60χρονος ότι δολοφόνησε τα δύο παιδιά

Ανδραβίδα: Αρνείται ο 60χρονος ότι δολοφόνησε τα δύο παιδιά

Πηγή Φωτογραφίας: ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ EUROKINISSI

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 60χρονος - Δεν παραδέχεται ότι σκότωσε τα δύο μωρά της οικογένειας

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη, ζήτησε και πήρε ο 60χρονος κατηγορούμενος για την τετραπλή δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Ο κατηγορούμενος προσήχθη στα δικαστήρια Αμαλιάδας , φορώντας κουκούλα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, αποδοκιμάζοντάς τον έντονα, ζητώντας να δοθεί επιτέλους μια δικαιοσύνη και να είναι το τελευταίο άσχημο γεγονός που συμβαίνει στην Ελλάδα.

Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος, ο οποίος ομολόγησε πως δολοφόνησε τους γονείς με όπλο, σχεδόν εξ επαφής.

Δεν έχει παραδεχτεί ακόμα ότι δολοφόνησε τα δυο μικρότερα παιδιά της άτυχης οικογένειας. Το 3 ετών αγοράκι βρέθηκε νεκρό δίπλα από τους γονείς του στην αποθήκη του σπιτιού που τους μετέφερε ο κατηγορούμενος, ενώ το 1,5 έτους βρέφος εντόπισε νεκρό μέσα στο σπίτι ο 12χρονος αδερφός του.

«Όσον αφορά τα παιδιά δεν επιθυμούσε να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν έχει συγχώρεση για αυτό» τόνισε ο υποστράτηγος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Μαρτζακλής.

Ο κατηγορούμενος μετά το τετραπλό φονικό επιβιβάστηκε σε φορτηγό και εξαφανίστηκε. Εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στο Μιντιλόγλι Πατρών. Δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη και υπέδειξε στους αστυνομικούς το λεβητοστάσιο πολυκατοικίας όπου είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος.

Οι πληροφορίες που έρχονται από αστυνομικές πηγές και συνθέτουν το ψυχογράφημα του δράστη κάνουν λόγο για έναν πανέξυπνο, εξαιρετικά σκληρό άνθρωπο και δεινό σκοπευτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments