Ελλάδα

Μιχάλης Ιγνατίου: Άθλια προβοκάτσια της ρωσικής πρεσβείας για το OPEN

Μιχάλης Ιγνατίου: Άθλια προβοκάτσια της ρωσικής πρεσβείας για το OPEN

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σκληρή απάντηση του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου στην «προτροπή» της Ρωσικής Πρεσβείας προς τους Έλληνες τηλεθεατές να παρακολουθούν τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου, Μιχάλη Ιγνατίου, προκάλεσε ανάρτηση της Ρωσικής Πρεσβείας στην οποία προτρέπει τους Έλληνες τηλεθεατές να παρακολουθούν τον τηλεοπτικό σταθμό Open, αν αναζητούν «κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την κατάσταση στην Ουκρανία».

Η ρωσική πρεσβεία σε ανάρτησή της, παρέθεσε ένα απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, στο οποίο μιλούσε ο Πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, εν μέσω της ρωσικής εισβολής. Η ρωσική πρεσβεία σύστησε στους τηλεθεατές να δουν το συγκεκριμένο απόσπασμα, γράφοντας: «Δείτε το αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό από ψευδή προπαγάνδα για την κατάσταση στην Ουκρανία».

Ο ανταποκριτής του ΟPEN στις ΗΠΑ, χαρακτήρισε την κίνηση αυτή “άθλια προβοκάτσια της ρωσικής πρεσβείας κατά των εργαζομένων του καναλιού”, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος δέχεται επιθέσεις κατηγορώντας του Ρώσους διπλωμάτες.

«Αυτό που κάνει η Ρωσική Πρεσβεία είναι μία άθλια, μία άνευ προηγουμένου προβοκάτσια εναντίον όλων μας, όλων των εργαζομένων στο OPEN. Αν τολμά η εν λόγω Πρεσβεία, ας δημοσιεύσει και τα βίντεο που χαρακτηρίζουμε αυτό που στην αλήθεια κάνει η αυταρχική Ρωσία», ανέφερε, σε ένα από τα tweet.

Σε άλλο tweet ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει: «Έχουμε δεκάδες βίντεο όπου αναφερόμαστε στην ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ εναντίον της Ουκρανίας. Ας δημοσιεύσει τις δικές μας αναλύσεις, όχι των αναλυτών εκτός του καναλιού, αυτές που υπογραμμίζουμε ότι ο ρωσικός στρατός σκοτώνει αμάχους και καταστρέφει τις περιουσίες των ανθρώπων».

Ο Μιχάλης Ιγνατίου υποστηρίζει πως «ο ρωσικός στρατός είναι αυτός που έχει σκοτώσει τους ομογενείς μας. Η Μόσχα πρέπει να απολογηθεί για τις δολοφονίες των ομογενών μας». Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως και ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες δέχεται «άθλιες επιθέσεις από τα τρολς της Ρωσικής Πρεσβείας, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Ο ίδιος κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να επαναφέρει στην τάξη τους «διπλωμάτες» της ρωσικής πρεσβείας. «Δεν μπορεί να τους επιτρέπει άλλο να την αμφισβητούν. Δεν μπορεί να επιτρέπει τις αθλιότητες της Πρεσβείας εναντίον μας, επειδή απορρίπτουμε την προπαγάνδα της», τονίζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments