Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το γκολ του Κούρτιτς αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης

ΠΑΟΚ: Το γκολ του Κούρτιτς αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίζει να ονειρεύεται την παρουσία του στους «8» τους Europa Conference League. Το γκολ του Γιάσμιν Κούρτιτς (1-0),έφτανε για να κάνει το πρώτο βήμα προς την πρόκριση σε βάρος της Γάνδης. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο Βέλγιο

Ο Γιασμίν Κούρτιτς βρήκε πάλι δίχτυα από εκτέλεση φάουλ και ο ΠΑΟΚ με το 1-0 επί της Γάνδης έβαλε στην Τούμπα γερά θεμέλια πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο “Δικέφαλος” , σε αντίθεση με το ξεκίνημα της συνάντησης και τη μέτρια εμφάνιση του στο πρώτο 45λεπτο μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος και απείλησε πρώτος με την σκαστή κεφαλιά του Άκπομ (52’) από την σέντρα του Κούρτιτς. Ο τελευταίος, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ ύστερα από τέσσερα λεπτά. Με τον συνήθη τρόπο του.  Με ακόμη μια εκτέλεση φάουλ και αρκετή δόση τύχης, καθώς η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Κουμς, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της Γάνδης για το 1-0.

Η Γάνδη βγήκε μπροστά με στόχο να βρει το γκολ, ο ΠΑΟΚ είχε πολλούς ελεύθερους χώρους για να μπορέσει τους εκμεταλλευτεί αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Το δυσάρεστο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δύο βασικοί του παίκτες, ο σκόρερ του αγώνα Κούρτιτς και ο Αντρια Ζίβκοβιτς που ήταν στο όριο της τιμωρίας, αντίκρισαν κίτρινη κάρτα και θα λείψουν από τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στη Γάνδη.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments