Αθλητισμός

Αλ-Κελαϊφί: Στο χέρια της UEFA τα βίντεο με τους τσακωμούς στα αποδυτήρια των διαιτητών

Αλ-Κελαϊφί: Στο χέρια της UEFA τα βίντεο με τους τσακωμούς στα αποδυτήρια των διαιτητών
Αλ-Κελαϊφί: Αντιμέτωπος με βαριά «καμπάνα» μετά από όσα συνέβησαν στο τρίτο ημίχρονο του Ρεάλ-Παρί.

Η παρουσία του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί στη Μαδρίτη για τη ρεβάνς του Ρεάλ-Παρί ξεκίνησε με γεύμα παρέα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και κατέληξε με «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών. Ο Καταριανός παράγοντας των Παριζιάνων, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Λεονάρντο, προκάλεσαν αναστάτωση μετά το τέλος του αγώνα, προσπαθώντας να εισβάλουν στο δωμάτιο του Ντόνι Μάκελι και των βοηθών του έχοντας παράπονα για το πρώτο γκολ της Βασίλισσας.

Η κατάσταση, όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού σύμφωνα με αυτά που ανέφεραν όσοι ήταν παρόντες, ο Αλ-Κελαϊφί χειροδίκησε σε υπάλληλο των Μερένγκες που βιντεοσκοπούσε το περιστατικό και πλέον η UEFA αρχίζει έρευνα που μπορεί να επιφέρει βαριά «καμπάνα» στον ισχυρό άνδρα της Παρί.

Τι αναφέρει η διοργανώτρια αρχή

Όπως αναφέρει η «Equipe», η διοργανώτρια αρχή έχει στα χέρια της το οπτικοακουστικό υλικό που ανήρτησαν οι άνθρωποι της Ρεάλ, το οποίο απεικονίζει τον Αλ-Κελαϊφί να χτυπάει την πόρτα των διαιτητών ουρλιάζοντας, καθώς και την έκθεση του διαιτητή Ντάνι Μάκελι στο φύλλο αγώνα. Μεταξύ όσων έγραψε ο Ολλανδός διαιτητής, υπάρχει αναφορά και για το σημαιάκι του διαιτητή που έσπασε ο Καταριανός παράγοντας.

Έτσι, υπάρχει ορατός κίνδυνος για βαριά τιμωρία του Αλ-Κελαϊφί, η οποία μπορεί να φτάσει ως την απομάκρυνση από το ποδόσφαιρο για ένα χρονικό διάστημα, αν και το χρηματικό πρόστιμο φαντάζει η πιο ρεαλιστική ποινή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments