Οδηγός

Επιταγή ακρίβειας: Έρχονται ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα

Επιταγή ακρίβειας: Έρχονται ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα
Επιταγή ακρίβειας: Στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης νοικοκυριών κι επιχειρήσεων που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης νοικοκυριών κι επιχειρήσεων που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου προανήγγειλε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η έκτακτη καταβολή οικονομικής ενίσχυσης στα νοικοκυριά, η λεγόμενη «επιταγή ακρίβειας». «Ένα μεγάλο κομμάτι των απωλειών να αντικατασταθούν και θα δοθεί η δυνατότητα στα νοικοκυριά να ανταπεξέλθουν στις ανατιμήσεις», επισήμανε.

Τι δήλωσε η Μιχαηλίδου για την καταβολή του οικογενειακού επίδόματος

Η κ. Μιχαηλίδου, τοποθετήθηκε σχετικά με το έκτακτο βοήθημα που πρόκειται να δοθεί στα ευάλωτα νοικοκυριά. «Αυτή τη στιγμή στο Υπουργείο Εργασίας κάνουμε μία άσκηση πόσο μπορούμε να διευρύνουμε τους δικαιούχους του επιδόματος, δηλαδή, ποια είναι τα νοικοκυριά που έχουν περισσότερες ανάγκες, έτσι ώστε στοχευμένα να πάμε σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, και να είναι στοχευμένο και όχι οριζόντιο. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό. Γι αυτό είναι μία έξυπνη άσκηση, έτσι ώστε να μην δοθούν οριζόντια χρήματα, άλλα στοχευμένα που θα βοηθήσουν αυτές τις δυσκολίες και να μειωθεί λίγο το βάρος στις ευάλωτες οικογένειες», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο Mega.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments