Focus

Ουκρανία: 4.000 ζευγάρια αποφάσισαν να παντρευτούν παρά τη ρωσική εισβολή στη χώρα

Ουκρανία: 4.000 ζευγάρια αποφάσισαν να παντρευτούν παρά τη ρωσική εισβολή στη χώρα

Πηγή Φωτογραφίας: News18 - The Mirror

Ουκρανία: Τις τελευταίες εβδομάδες γάμοι και προτάσεις αρραβώνα έλαβαν χώρα σε καταφύγια και στα πεδία της μάχης.

Περίπου 4.000 ζευγάρια στην Ουκρανία είχαν φανταστεί αλλιώς τον γάμο τους. Εν τέλει, ο πόλεμος ήταν η αφορμή να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να παντρευτούν χωρίς δεύτερη σκέψη, σε καταφύγια, φορώντας στρατιωτικές στολές και αναμένοντας τη μεγάλη σύγκρουση με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, 3.973 νέες οικογένειες δημιουργήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, παρά το γεγονός πως οι συνθήκες δεν ήταν ειδυλλιακές για τους νεόνυμφους. Όπως έγραψε το Υπουργείο Δικαιοσύνης στο Facebook, αποκαλύπτοντας τον αριθμό των γάμων που τελέστηκαν, “όσο κι αν ο εχθρός προσπαθεί να μας καταστρέψει και να μας σπάσει, η ζωή συνεχίζεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Ουκρανοί έχουν δημιουργήσει περίπου 4.000 νέες οικογένειες. 3.973 ζευγάρια αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την ένωσή τους κατά τη διάρκεια του πολέμου. Παρά την ένοπλη επίθεση της Ρωσίας, οι Ουκρανοί δεν χάνουν το πνεύμα τους και τη δύναμη της πίστης, Ο εχθρός θα καταστραφεί. Θα νικήσουμε”.

Ιστορίες ζευγαριών που παντρεύτηκαν εν καιρώ πολέμου

Yaryna Arieva & Sviatoslav Fursin

Το νεαρό ζευγάρι, αν και είχε προγραμματίσει τον γάμο του για τον Μάιο ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, οι εξελίξεις τούς πρόλαβαν, αποφασίζοντας να παντρευτούν ανήμερα της ρωσικής εισβολής. Η Arieva αποφάσισε να ακολουθήσει τον σύζυγό της στο πεδίο της μάχης, αφού ήταν κατεταγμένος στις ένοπλες δυνάμεις, χωρίς κάποια εκπαίδευση, αλλά για να βρίσκεται μαζί του. Μόλις ο πόλεμος τελειώσει, οι δυο τους θέλουν να ξεκινήσουν ξανά τις ζωές τους. “Θέλουμε να κάνουμε παιδιά μια ημέρα. Γεννήθηκα στο Κίεβο και σκοπεύω να πεθάνω εδώ πολύ, πολύ μεγάλη σε ηλικία- ελπίζω, γαλήνια στον ύπνο μου’, δήλωσε η Arieva στο Grazia UK.

Klevets & Natalia Vladislava

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να παντρευτεί σε καταφύγιο της Οδησσού, μεταξύ αγαπημένων τους προσώπων, ενώ οι εκρήξεις εξακολουθούσαν να συμβαίνουν. Οι νεόνυμφοι υπέγραψαν τα έγγραφα γάμου τους και γιόρτασαν με ένα ποτό.

Dmytro Shybalov & Anna Panasiuk

Ένα ακόμα ζευγάρι που είχε σχεδιάσει τον γάμο του γι’αυτό το καλοκαίρι, όμως τελικά έκριναν πως η στιγμή αυτή ήταν η κατάλληλη. Ύστερα από 7 χρόνια μαζί και 2 μήνες από τον αρραβώνα τους, είπαν το ναι στο δημαρχείο του Κιέβου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments