Πολιτική

Καραγιάννης για Μετρό σε Εξάρχεια: Ο σταθμός θα γίνει

Καραγιάννης για Μετρό σε Εξάρχεια: Ο σταθμός θα γίνει
Καραγιάννης για Μετρό σε Εξάρχεια: Με την ολοκλήρωση της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας θα υπάρξει αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και θα «αφαιρέσουμε» από το κέντρο 150.000 αυτοκίνητα σημείωσε ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης. 

Με την ολοκλήρωση της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας θα υπάρξει αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και θα «αφαιρέσουμε» από το κέντρο 150.000 αυτοκίνητα σημείωσε ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης.

Ο Γιώργος Καραγιάννης μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε και στο μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών από την μια και τον Δήμο Αθηναίων από την άλλη, που στόχο έχει «να πρασινίσουμε το κέντρο της Αθήνας. Θα γίνουν αστικές αναπλάσεις σε 85.000 τετραγωνικά μέτρα. Θα φυτευτούν 3.000 δέντρα για να είναι μεγαλύτερο το περιβαλλοντικό αποτύπωμα». Κακοκαιρία «Ελπίδα»

Όπως τόνισε ο κ. Καραγιάννης, «είμαστε σε συνεργασία με την Αστυνομία, λόγω των αντιδράσεων στα Εξάρχεια. Δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να μην γίνει ο σταθμός του Μετρό στα Εξάρχεια. Σε άλλους σταθμούς έχουν ήδη στηθεί εργοτάξια».

Σε ότι αγορά τις άλλες γραμμές, ο Υφυπουργός Υποδομών επεσήμανε πως «οι τρεις τελευταίοι σταθμοί στον Πειραιά θα τελειώσουν το καλοκαίρι και πλέον η διαδρομή Αεροδρόμιο – Πειραιάς θα γίνεται σε 50 λεπτά», ενώ και στο Ίλιον «εκτιμούμε ότι η περιβαλλοντική αδειοδότηση θα τελειώσει σύντομα και θα γίνουν τρεις νέοι σταθμοί που θα εξυπηρετούν την δυτική Αττική». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments