Αθλητισμός

Αποκάλυψη: Πάει για πολύ μεγάλη μεταγραφή ο Μαρινάκης

Αποκάλυψη: Πάει για πολύ μεγάλη μεταγραφή ο Μαρινάκης
Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλουν να κυνηγήσουν ένα σπουδαίο ντιλ.

Το όνομα του Βίκτορ Κλάεσον εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, από την στιγμή που ο Σουηδός εξτρέμ προχώρησε (λόγω του πολέμου στην Ουκρανία) στην πρόωρη κοινή συναινέσει του συμβολαίου με την Κράσνονταρ κι απέκτησε το δικαίωμα να υπογράψει σε νέα ομάδα μέχρι τις 7 Απριλίου.

Ο Κλάεσον κυκλοφορεί ως ελεύθερος και οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στη διαδικασία να προχωρήσουν στο…παρασύνθημα ερχόμενοι σε απευθείας επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του και παλιό τους γνώριμο, Μάρτιν Νταλίν.

Ο Σουηδός ατζέντης, όπως αναφέρει το sdna «έτρεξε» την υπόθεση της μεταγραφής του Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό στο παρελθόν, ενώ στην προκειμένη περίπτωση το νούμερο που έριξε στο τραπέζι αναφορικά με τα χρήματα που αξιώνει ο πελάτης του για την υπογραφή συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους», κρατάει – σε πρώτο χρόνο – σε απόσταση τις δύο πλευρές.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο εκπρόσωπος του Κλάεσον ζήτησε από τον Ολυμπιακό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2,5 εκατ. ευρώ κι ενώ ο πελάτης του εξασφάλιζε 2 εκατομμύρια το χρόνο στη ρωσική ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments