Lifestyle

Η Rihanna και το εκπληκτικό στυλ στην εγκυμοσύνη της κλέβουν την παράσταση στο σόου του Gucci

Η Rihanna και το εκπληκτικό στυλ στην εγκυμοσύνη της κλέβουν την παράσταση στο σόου του Gucci

Πηγή Φωτογραφίας: graziadaily.co.uk

Φτάνοντας στην επίδειξη του Gucci, με τον άνδρα της ζωή της A$AP Rocky, η Rihanna εντυπωσίασε με τα εκπληκτικά ρούχα εγκυμοσύνης.

Είναι γεγονός, η Rihanna κέρδισε όλα τα βλέμματα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Φτάνοντας στην επίδειξη του Gucci, με τον άνδρα της ζωή της A$AP Rocky, η Riri εντυπωσίασε με τα εκπληκτικά ρούχα εγκυμοσύνης με ένα μπανγκέρ από την Gucci: ένα λιλά παλτό από ψεύτικη γούνα, ένα μεταξωτό παντελόνι κεντημένο με έναν δράκο, ένα headpiece σε στυλ αλυσίδας που , ειλικρινά, μόνο αυτή είναι αρκετά τολμηρή για να το τολμήσει, και ένας σταυρός από τανζανίτη και ακουαμαρίνα από το Briony Raymond Estate. Ααα και το pièce de résistance; Ένα crop top από δαντέλα και λάτεξ που καμπυλώνει τέλεια γύρω από την όμορφη φουσκωμένη κοιλιά της, ένα ρούχο που έχει γίνει κάτι σαν υπογραφή από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Ο σύντροφός της

Ο A$AP Rocky, από την άλλη πλευρά, φόρεσε κάτι λιγότερο εκθαμβωτικό  ένα δερμάτινο παντελόνι και ένα μαύρο μπουφάν, αν και φόρεσε για να κάνει τη διαφορά και να προσθέσει στο σύνολο χρώμα ένα ζευγάρι γάντια σε χρώμα μανταρίνι που οι άντρες θα προσπαθήσουν πολύ να τα υιοθετήσουν στην ντουλάπα τους. Κρατούσε επίσης έναν χαρτοφύλακα με μονόγραμμα.

Η πασαρέλα

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Gucci με την Adidas, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον Δεκέμβριο, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα, με τη συλλογή να έχει το όνομα «Exquisite Gucci», με ένα νέο λογότυπο που συνδυάζει το τρίφυλλο του κολοσσού  αθλητικών ειδών με τον πολυτελή οίκο. Τα ρούχα που όλοι θα θέλουν να αγοράσουν περιλαμβάνουν τα σκουφάκια, τα θερμαντικά χέρια και  κορσέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments