Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Προς διακοπή η δίκη πριν την έναρξη – Τι λέει ο δικηγόρος του

Πέτρος Φιλιππίδης: Προς διακοπή η δίκη πριν την έναρξη – Τι λέει ο δικηγόρος του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Ο συνήγορος υπεράσπισης υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός δεν είναι σε θέση να παραστεί στην αυριανή έναρξη της δίκης, διευκρινίζοντας ότι θα ζητήσει διακοπή κι όχι αναβολή της

Τη διακοπή και όχι την αναβολή της δίκης – που ξεκινάει αύριο Παρασκευή – του Πέτρου Φιλιππίδη, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός και κατηγορούμενος, προανήγγειλε ότι θα ζητήσει ο συνήγορος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Αύριο δεν είναι σε θέση σωματικά να έρθει στο δικαστήριο. Από τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής μιας δίκης, που είναι πραγματική, όχι εικονική, ούτε προσομοίωση δίκης- από αυτή τη δίκη θα κριθεί η προσωπική του ελευθερία- απ’ τη στιγμή, λοιπόν, που δεν θα ναι ο Φιλιππίδης, δεν θα ζητήσω αναβολή αλλά διακοπή της δίκης» είπε μιλώντας στο ΑΝΤ1.

«Μετά, αν δεν μπορεί να έρθει θα τον παρακαλέσω έστω και με καροτσάκι να έρθει. Διότι δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης δεν θα είναι δίκη, θα είναι παρωδία» συμπλήρωσε ο συνήγορός του.

Η διακοπή, όπως είπε είναι για λίγες μέρες. Ενημέρωσε τους συναδέλφους αντιδίκους σχετικά με την κίνησή του να ζητήσει διακοπή, και όπως είπε, «ο ένας δέχτηκε, ο άλλος θα προβάλλει αντιρρήσεις. Είναι δικαίωμά τους».

Επανέλαβε δε, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να είναι στο δικαστήριο, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο ηθοποιός βρίσκεται στη φυλακή, και μέχρι στιγμής δεν έχει κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο, σημειώνοντας πως τα αίτια της ασθένειάς του είναι παθολογικά κιμ΄ όχι ψυχολογικά.

«Έχει διαύγεια πνεύματος, είναι απόλυτα υγιής πνευματικά. Σωματικά έχει πρόβλημα. Έχει δυσκολία στο να περπατήσει. Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά», είπε διευκρινίζοντας ότι ακόμα ο πελάτης του παραμένει στη φυλακή. «Ακόμα δεν είναι σε κατάσταση να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο» είπε.

«Λυπάμαι που οι άντρες ηθοποιοί έχουν κρυφτεί», είπε μεταξύ άλλων, χαιρετίζοντας την απόφαση των γυναικών ηθοποιών που θα παραστούν ως μάρτυρες για να καταθέσουν στη δίκη, έστω και κατά του πελάτη του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments