Lifestyle

Καλλιστεία Miss World: Η Πολωνή Karolina Bielawska κατέκτησε το στέμμα ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Καλλιστεία Miss World: Η Πολωνή Karolina Bielawska κατέκτησε το στέμμα ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Πηγή Φωτογραφίας: Plejada

Καλλιστεία Miss World: Η Πολωνή Karolina Bielawska είναι η νέα Μις Κόσμος 2021. Ο τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα, η έκπληξη της ήταν τεράστια δεν το πίστευε. Η Karolina Bielawska κρατούσε τα χέρια της μπροστά στο πρόσωπό της με αγωνία. Το μοντέλο από την Πολωνία επικράτησε των άλλων διαγωνιζόμενων στα καλλιστεία στο Πουέρτο Ρίκο και κέρδισε με την αξία της τον τίτλο «Μις Κόσμος 2021».

View this post on Instagram

A post shared by Miss World (@missworld)

Στέφθηκε νικήτρια από την Toni-Ann Singh, Μις Κόσμος 2019. Η Bielawska συγκινείται στο Instagram. «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινα η δεύτερη Μις Κόσμος στην ιστορία της Πολωνίας», έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τελικός της Μις Κόσμος θα έπρεπε να είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά λόγω κορωνοϊού, η εκδήλωση αναβλήθηκε.

Η Καρολίνα εργάζεται ως μοντέλο, ενώ σπουδάζει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και θα ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές της με διδακτορικό. Είναι επίσης πολύ αφοσιωμένη με την εθελοντική εργασία με την οποία ασχολείται. Μετά τη στέψη της από την προκάτοχό της Toni-Ann Singh, η συγκινημένη Καρολίνα δήλωσε: «Όταν άκουσα το όνομά μου σοκαρίστηκα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τιμή μου που φοράω το στέμμα της Μις Κόσμος και ανυπομονώ να ξεκινήσω τα καθήκοντά μου. Θα θυμάμαι αυτό το καταπληκτικό κεφάλαιο στο Πουέρτο Ρίκο για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Πρώτη αναπληρωματική Miss World 2021 ανακηρύχθηκε η Shree Saini από τις ΗΠΑ ενώ 2η αναπληρωματική στέφθηκε η Olivia Yace από την Ακτή Ελεφαντοστού! Το πολυαναμενόμενο σόου του Μις Κόσμος μεταδόθηκε παγκοσμίως σε περισσότερες από 100 χώρες, όπου οι θεατές παρακολούθησαν διαδικτυακά.

View this post on Instagram

A post shared by Miss World (@missworld)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments