Πολιτισμός

Η Camila Cabello θα πραγματοποιήσει μια «καθηλωτική» ζωντανή εκπομπή στο TikTok

Η Camila Cabello θα πραγματοποιήσει μια «καθηλωτική» ζωντανή εκπομπή στο TikTok

Πηγή Φωτογραφίας: Pinkvilla

Camila Cabello: Η συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στο TikTok, είναι ένα «σουρεαλιστικό ταξίδι μέσα από μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα».

Η Camila Cabello θα ερμηνεύσει τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της “Familia” κατά τη διάρκεια μιας “εμβυθιστικής και εφευρετικής” εικονικής συναυλίας ζωντανά στο TikTok.

«Η επερχόμενη συναυλία της Camila είναι ένα φανταστικό ταξίδι στο μυαλό του καλλιτέχνη, με μεταβαλλόμενα σκηνικά και κοστούμια σχεδιασμένα να συμπληρώνουν με άρτιο βαθμό τη μουσική», αναφέρει μια ανακοίνωση από την TikTok. «Η παράσταση δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά XR, ενισχύοντας το τραγούδι και τη χορογραφία της Camila με οπτικά εφέ, φέρνοντας τη δημιουργικότητα της Camila στους θαυμαστές της όσο ποτέ άλλοτε».

View this post on Instagram

A post shared by camila (@camila_cabello)

Η παράσταση θα μεταδοθεί ζωντανά στον λογαριασμό TikTok του Cabello στις 7 Απριλίου στις 4 μ.μ. PT/7 μ.μ. ET, και θα αναμεταδοθεί άλλες τρεις φορές το επόμενο Σαββατοκύριακο. Στο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Cabello στο TikTok, η τραγουδίστρια ερμηνεύει ένα κλιπ του “Bam Bam” ενώ είναι κρεμασμένη από τα σύννεφα και χορεύει με ρούχα σε έντονα χρώματα.

@camilacabello Welcome to the family. Join me on @TikTok ♬ original sound – Camila Cabello

Η ανακοίνωση από το TikTok περιγράφει τη ζωντανή συναυλία ως «ένα συναρπαστικό οπτικό κόσμο για κάθε τραγούδι που ερμηνεύει, οδηγώντας το κοινό σε ένα σουρεαλιστικό ταξίδι μέσα από μια πραγματικότητα που αλλάζει συνεχώς». Το «Familia: Welcome to the Family» θα μεταδοθεί ζωντανά στις 7 Απριλίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments