Ελλάδα

Αντώνης Τσαπατάκης: Ο παραολυμπιονίκης, που έγινε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. – Η συγκινητική του ανάρτηση

Αντώνης Τσαπατάκης: Ο παραολυμπιονίκης, που έγινε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. – Η συγκινητική του ανάρτηση

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Σε μια συγκινητική ανάρτηση αναφέρει ότι «κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ».

«Ελπίζω αυτό να το διαβάζουν εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ του αρχικού άδικου νομοσχεδίου ώστε να πιστέψουν ακόμα και εκείνοι πως όλα είναι δυνατά, με θέληση, πίστη, προσπάθεια και αγάπη», έγραψε ο Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση

Σε αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθη ο Παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση αναφέρει ότι «κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ», ενώ όπως τονίζει «το 2009 η υγειονομική επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ με θεώρησε ανίκανο να συνεχίσω την υπηρεσία μου στο σώμα» για να ανακοινώσει στη συνέχεια ότι «σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη) προήχθην σε αξιωματικό του σώματος έπειτα από τη νίκη μου στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020».

Η ανάρτηση του Αντώνη Τσαπατάκη

Ο Αντώνης Τσαπατάκης ξεκινά την ανάρτησή γράφοντας χαρακτηριστικά «εσείς έχετε καταφέρει κάτι το οποίο δεν φανταστήκατε ποτέ; Εγώ σήμερα κατάφερα κάτι που δεν είχα τολμήσει καν να ονειρευτώ…».

Στη συνέχεια υπενθυμίζει ότι «το 2009 η υγειονομική επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ με θεώρησε ανίκανο να συνεχίσω την υπηρεσία μου στο σώμα» για να ανακοινώσει στη συνέχεια ότι «σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη) προήχθην σε αξιωματικό του σώματος έπειτα από τη νίκη μου στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο 2020».

«Τη μεγαλύτερη υπερηφάνεια όμως την ένιωσα για το γεγονός ότι μπόρεσα μέσω της αλλαγής του νομοσχέδιου που ζήτησα, να επαναπροσληφθούν άλλοι 14 συνάδελφοι που είχαν αποταχθεί για τον ίδιο λόγο» συμπληρώνει ο Παραολυμπιονίκης προσθέτοντας ένα αιχμηρό σχόλιο στην ανάρτησή του «ελπίζω να διαβάζουν τις γραμμές αυτές εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ του αρχικού άδικου νομοσχεδίου ώστε να πιστέψουν ακόμα και εκείνοι πως όλα είναι δυνατά, με θέληση, πίστη, προσπάθεια και αγάπη. Κυρίως όμως να πιστέψουν στις δυνατότητες…όλων!».

Ο πρωταθλητής από την Κρήτη, έπειτα από δύο τέταρτες θέσεις, που κατέκτησε το 2012 και το 2016, χάρισε μια ακόμη διάκριση στη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στα 100μ. πρόσθιο SB4, σηκώνοντας για ακόμα μία φορά ψηλά τα ελληνικά χρώματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments