Lifestyle

Η Anya Taylor-Joy περιηγείται στην ανακαινισμένη boutique του Dior στο Παρίσι

Η Anya Taylor-Joy περιηγείται στην ανακαινισμένη boutique του Dior στο Παρίσι

Πηγή Φωτογραφίας: Spiegel

Η πρωταγωνίστρια του The Queen’s Gambit,Anya Taylor-Joy περιηγείται στο ανακαινισμένο κατάστημα του οίκου Dior στην 30 Μontaigne του Παρισιού.

Ιδιαίτερα όμορφη, επιτυχημένη και πάντα χαμογελαστή, η Anya Taylor-Joy έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το ταλέντο της στην υποκριτική, έχοντας πρωταγωνιστήσεις σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες σειρές και ταινίες των τελευταίων ετών. Στο παραπάνω video, μπορείτε να δείτε την ίδια να περιηγείται στο ανακαινισμένο κατάστημα του οίκου Dior στην 30 Μontaigne του Παρισιού. Έπειτα από δυόμισι χρόνια που διήρκησε το makeover υπό την αρχιτεκτονική επιμέλεια του Peter Marino, η boutique 10.000 τ.μ. -πέρα από το fashion & beauty department- στεγάζει μια γκαλερί, τα εστιατόρια Monsieur Dior και Pâtisserie μ’ επικεφαλής τον σεφ Jean Imbert, τρεις κήπους, μια σουίτα για τους guests και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Ποια είναι η Anya Taylor-Joy;

Η Anya Taylor-Joy κατάφερε τόσο μέσα από τον ρόλο της στο The Queen’s Gambit αλλά και το Emma να εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς με το ταλέντο της, όμως η 25χρονη ηθοποιός σκεφτόταν κάποια στιγμή να παρατήσει την υποκριτική.

Σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πριν τους ρόλους που την έκαναν διάσημη είχε αμφιβολίες για το ταλέντο της όταν έδινε “όλη την ενέργεια σε ενσαρκώνει άλλους ανθρώπους” και όχι την δική της ταυτότητα. Όπως εξήγησε: “Πήρα τον ρόλο της Emma της Jane Austen και αυτό με πανικόβαλε γιατί ήταν ένας ρόλος που ήταν όμορφος και δεν το είχα κάνει, είχα υποδυθεί πλάσματα, εξωτερικούς ή οτιδήποτε. Για κάποιο λόγο πιστεύω ότι αυτό κινητοποίησε κάποιο τραύμα της παιδικής μου ηλικίας και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να το κάνω, δεν υπάρχει περίπτωση, θα απογοητεύσω τους ανθρώπους”.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι κατέληξε να δουλεύει για σχεδόν ένα χρόνο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο Emma αλλά και στο The Queen’s Gambit. “Είχα συνολικά μόλις μια εβδομάδα ρεπό εκείνον τον χρόνο. Ήταν τρελό και ήδη ξεκινούσα με ένα συναισθηματικό βάρος επειδή σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να το κάνω. Αλλά ήταν ο χρόνος που με άλλαξε περισσότερο. Απλά ερωτεύτηκα τη δουλειά μου ξανά”.

Η Anya πρόσθεσε ότι είχε σκεφτεί να παρατήσει τη δουλειά της: “Ξέρω ότι ακούγεται τρελό τώρα, αλλά ναι” είπε συνειδητοποιώντας πόσο μεγάλο λάθος θα είχε κάνει, δεδομένου ότι φέτος κατάφερε να βραβευτεί με ένα Golden Globe για το Queen’s Gambit αλλά και μια υποψηφιότητα για τον ρόλο της στο Emma.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments