Lifestyle

Η Bella Hadid και τα λόγια μιας «άσχημης αδερφής»

Η Bella Hadid και τα λόγια μιας «άσχημης αδερφής»

Πηγή Φωτογραφίας: glow.gr - Bravo TV

Bella Hadid: «Ήμουν η άσχημη αδερφή. Ήμουν η μελαχρινή. Όχι τόσο cool όσο η Gigi, όχι τόσο εξωστρεφής. Αυτό έλεγαν για εμένα».

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις από καρδιάς έδωσε η Bella Hadid στη Βρετανική Vogue, ποζάροντας για το τεύχος Απριλίου. Μια κατάθεση ψυχής μέσα από δικά της λόγια, τα οποία ποτέ ξανά δεν είχε μοιραστεί δημόσια έως τώρα.

«Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι»

«Ήμουν η άσχημη αδερφή. Ήμουν η μελαχρινή. Όχι τόσο cool όσο η Gigi, όχι τόσο εξωστρεφής. Αυτό έλεγαν για εμένα. Και, δυστυχώς, όταν σου λένε κάτι τόσες φορές, το πιστεύεις. Πάντα αναρωτιέμαι πώς ένα παιδί με απίστευτες ανασφάλειες, άγχος, κατάθλιψη, θέματα με την εικόνα του σώματος, θέματα διατροφής, που δεν αντέχει να το αγγίζουν, που έχει έντονο κοινωνικό άγχος –τι πήγαινα να κάνω εγώ σε αυτόν τον χώρο; Ο καιρός πέρασε κι έγινα καλή ηθοποιός. Φορούσα το χαμογελαστό μου προσωπείο ή το δυναμικό. Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Ο κόσμος μπορεί να πει τα πάντα για το πώς είμαι, το πώς μιλάω, το πώς φέρομαι. Αλλά σε επτά χρόνια, δεν έχασα ποτέ δουλειά, δεν ακύρωσα δουλειά, δεν άργησα στη δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δε δουλεύω σαν το σκυλί», αυτά ήταν τα λόγια της που συγκλόνισαν.

Μεταξύ άλλων, το supermodel έκανε λόγο για τις πλαστικές για τις οποίες ο κόσμος την κατηγορεί, λέγοντας: «Δεν έχω βάλει ποτέ fillers. Ας τελειώνουμε με αυτό. Όποιος νομίζει πως έχω σηκώσει τα βλέφαρά μου, να ξέρει πως είναι face tape. Όλοι έχουν πάντα κάτι να πουν, αλλά αυτό που θέλω να πω, είναι πως πάντα ήμουν παρεξηγημένη και στον χώρο, και από τον κόσμο γύρω μου. Έχω κάνει μόνο ρινοπλαστική στα 14 μου και το έχω μετανιώσει». Ακόμα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως μεγάλωσε με αξίες, χωρίς ωστόσο το πατρικό πρότυπο να είναι ιδιαίτερα παρόν στη ζωή της. Ξεκίνησε να εργάζεται από τα 14 για να βοηθήσει τη μητέρα της, μαθαίνοντας από νωρίς τη σημασία των χρημάτων, χωρίς ποτέ να τα καταχραστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments