Αθλητισμός

Ανατροπή με Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

Ανατροπή με Βαρέλα στον ΠΑΟΚ
Ο Φερνάντο Βαρέλα επιστρέφει σε... ενεργή κατάσταση στον ΠΑΟΚ λόγω των πολλών προβλημάτων στην άμυνα.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται επί της ουσίας εκτός ομάδας, καθώς όσα συνέβησαν κυρίως με την απόφαση του γιου του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα, αφήνοντας στην άκρη την προοπτική των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών στις οποίες εξελίχθηκε, ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να διαχειριστεί με συγκεκριμένο τρόπο τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο Βαρέλα τον τελευταίο καιρό προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και έτσι δεν αποτελούσε μία επιλογή στη διαχείριση του ρόστερ από τον Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, τα μαζεμένα προβλήματα του «Δικεφάλου» στην άμυνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχαηλίδη, τη νέα απώλεια στα μετόπισθεν με τον τραυματισμό του Κρέσπο στη Γάνδη και την ανησυχία για ακόμα ένα απρόοπτο, στέρεψαν επικίνδυνα τις λύσεις που έχει ο ΠΑΟΚ στην πίσω ζώνη.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρασβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να επιστρατεύσει τον Βαρέλα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε συνεργασία προφανώς με τη διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή ότι επιστρέφει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο Βαρέλα θα βρεθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μάλιστα μοιάζει αρκετά πιθανό ο 34χρονος αμυντικός να πάρει αν κριθεί αναγκαίο και χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι με την «Ένωση» στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς αναμένεται και πάλι ροτέισον από τον Λουτσέσκου, στην προσπάθεια να φρεσκάρει την ομάδα του και να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες του για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments