Ελλάδα

ΔΑΠ ΝΔΦΚ: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα στην Ελλάδα του 2022

ΔΑΠ ΝΔΦΚ: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα στην Ελλάδα του 2022
ΔΑΠ ΝΔΦΚ: Μία εκδήλωση αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα και τη θέση της στην Ελλάδα του 2022 πραγματοποίησαν την Πέμπτη 17 Μαρτίου, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής, Πολιτικών Επιστημών και Σύγχρονων Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών.

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα και τη θέση της στην Ελλάδα του 2022 πραγματοποίησαν την Πέμπτη 17 Μαρτίου, η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής, Πολιτικών Επιστημών και Σύγχρονων Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών.

Στο βιβλιοπωλείο free thinking zone, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων, 4 καταξιωμένες στο χώρο τους γυναίκες, η Σοφία Ζαχαράκη, η Ελένη Δουνδουλάκη, η Νίκη Αραμπατζή και η Βασιλική Λαζαράκου συνομίλησαν με νέες και νέους φοιτητές για τον πολυδιάστατο ρόλο και τον αδιάκοπο αγώνα της σύγχρονης γυναίκας σε μία κοινωνία που συνεχώς μεταβάλλεται. Η συζήτηση που ακολούθησε επικεντρώθηκε στην ισότητα των φύλων, τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική και σε ζητήματα ευθύνης ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο λυπηρό φαινόμενο της έμφυλης βίας. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος του pagenews.gr Σοφία Χύτου.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενός κύκλου εκδηλώσεων και συζητήσεων που διοργανώνουν η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής, Πολιτικών Επιστημών και Σύγχρονων Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών, με στόχο την ενημέρωση και την ενασχόληση των νέων σχετικά με τα μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας. Είχε προηγηθεί, την προηγούμενη βδομάδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, η επιτυχημένη και η μαζικότατη εκδήλωση για τον Πόλεμο Ρωσίας –Ουκρανίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments