Αθλητισμός

Σάκκαρη: Νέα πρόκληση το “Miami Open”

Σάκκαρη: Νέα πρόκληση το “Miami Open”
Η Μαρία Σάκκαρη έχασε στον τελικό του Indian Wells αλλά έφυγε από την Καλιφόρνια ως το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Έχοντας αφήσει πίσω της το συναρπαστικό Indian Wells στην Καλιφόρνια εκεί όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, η Μαρία Σάκκαρη στρέφει την προσοχή της στο Miami Open.

Η ήττα της στον τελικό του τουρνουά της Καλιφόρνια, από την Ιγκα Σβιόντεκ (0-2, 4-6, 1-6) φαίνεται περισσότερο να πείσμωσε την Ελληνίδα τενίστρια παρά να την  απογοήτευσε. Αλλωστε, πήγε στους αγώνες ως 7η στην παγκόσμια κατάταξη και έφυγε ως 3η στον κόσμο, θέση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού τένις, για άνδρες και γυναίκες.

Η δράση στο WTA Tour μεταφέρεται στην Ανατολική ακτή των ΗΠΑ και στη Φλόριντα όπου ξεκινάει το δεύτερο συνεχόμενο και τρίτο συνολικά WTA 1000 της φετινής σεζόν. Η Σάκκαρη έχει προκριθεί στο δεύτερο γύρο χωρίς αγώνα. Στους “64” του θεσμού, περιμένει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ της Βραζιλιάνας Μπεατρίζ Χαντάντ-Μάϊα (No62) και της Ισπανίδας, Νούρια Παρίθα Ντίαζ (Νο49). Στον 3ο γύρο αναμένεται να συναντήσει την Κις Μάντισον και στις “16” , εφόσον φθάσει έως εκεί, με μια εκ των Τζέσικα Πέγκουλα , Ελενα Ριμπάκινα.

Η Σάκκαρη, εκτός από την άνοδό της στη παγκόσμια κατάταξη, φεύγοντάς από την Καλιφόρνια είδε  να μεγαλώνει και ο τραπεζικός της λογαριασμός! Συνολικά μέσα στο 2022 η Σακ έχει κερδίσει  σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ, για την ακρίβεια 980.780 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments