Lifestyle

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Αυτό είναι το σπίτι όπου θα ζήσουν τον έρωτά τους

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Αυτό είναι το σπίτι όπου θα ζήσουν τον έρωτά τους

Πηγή Φωτογραφίας: American Chronicles

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει.

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους ετοιμάζονται να κάνουν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck και μάλιστα έχουν ήδη βρει το σπίτι για να συγκατοικήσουν. Όπως μεταδίδει το TMZ, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έχουν δώσει προκαταβολή για να αγοράσουν μία έπαυλη αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων στην πλούσια περιοχή του Bel-Air στο Λος Άντζελες.

Η πολυτελής έπαυλη διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια, περισσότερες από μία κουζίνες, ένα θέατρο, γυμναστήριο, γήπεδο του γκολφ και φυσικά, πισίνα. Η έπαυλη ανήκε σ’ ένα τεξανό δισεκατομμυριούχο, τον Todd Lemkin, ο οποίος μάλιστα είχε δώσει ως αρχική τιμή πώλησης στα 65 εκατομμύρια δολάρια. Το τελικό deal με το διάσημο ζευγάρι, που σκοπεύει να στεγάσει εκεί τις οικογένειες του – τα δυο παιδιά της Lopez και τα τρία του Affleck- δεν έχει ακόμα γίνει, ωστόσο πολύ μιλούν ότι μία τέτοια κίνηση αποτελεί ένδειξη για επικείμενο γάμο.

Το κτήμα των 20.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στην πολυτελή γειτονιά Bel Air στο Λος Άντζελες και μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει τις οικογένειες και των δυο, καθώς διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια. Το εντυπωσιακό αρχοντικό διαθέτει επίσης θέατρο, γυμναστήριο, πολλές κουζίνες, πισίνα υπερχείλισης και εκπληκτική θέα σε ένα γήπεδο γκολφ και στην πόλη.

Ο γάμος

Το σπίτι λέγεται ότι είναι απομονωμένο και περιβάλλεται από ένα δάσος με δέντρα. Πηγές του TMZ αποκαλύπτουν ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να ζήσει μαζί με τις δύο οικογένειές τους. Η τραγουδίστρια του Let’s Get Loud μένει μαζί με τα δίδυμα παιδιά της Max και Emme από τον πρώην σύζυγό του Marc Anthony, ενώ ο σκηνοθέτης της Argo θα φέρει μαζί του τα παιδιά του Violet, Seraphina και τον Samuel από τον προηγούμενο γάμο του με την Jennifer Garner.

Η Jennifer και ο Ben θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ταινίες τους στο δικό τους home cinema, με τους άνετους γκρι καναπέδες και τα χρυσά φωτιστικά. Ένα μάλιστα από τα 17 μπάνια του σπιτιού διαθέτει vintage αισθητική, με χρυσό λουτρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments