Αθλητισμός

Στα δικαστήρια πάνε Μήτρογλου και Άρης

Στα δικαστήρια πάνε Μήτρογλου και Άρης
Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε καταγγελία λύσης του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης και οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διάφορες τους στα δικαστήρια.

Επεισοδιακό τέλος θα έχει η σχέση του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου με τον Έλληνα επιθετικό να κάνει ζητάει μέσω καταγγελίας τη λύση του συμβολαίου του και τις δυο πλευρές να οδηγούνται στα δικαστήρια.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης κατηγορεί τον παίκτη για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ενώ υποστηρίζουν πως ο παίκτης επέστρεψε υπέρβαρος μετά από άδεια που είχε ζητήσει για να εξεταστεί από δικό του γιατρό.

Επίσης, οι «Κιτρινόμαυροι» τονίζουν πως ο Χερμάν Μπούργος είχε δείξει έμπρακτα την θέλησή του, με την έλευσή του, να τον επανεντάξει στην ομάδα όμως γρήγορα κατάλαβε πως αυτό εξαιτίας της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή ήταν αδύνατο.

Ο Έλληνας φορ πλέον δεν συμμετέχει στις προπονήσεις και μένει να φανεί πως θα κλείσει αυτή η υπόθεση μεταξύ των δύο πλευρών.

Να σημειώσουμε τέλος πως η τελευταία συμμετοχή του παίκτη σε αγώνα της ομάδας ήταν στις 22 Ιουλίου 2021, στον πρώτο αγώνα με την Αστάνα στο Καζακστάν. Τότε τραυματίστηκε (υπέστη θλάση) και δεν έπαιξε ξανά ποτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments