Αθλητισμός

Δεν ανανεώνει με Λιντς λόγω… Μπαρτσελόνα ο Ραφίνια!

Δεν ανανεώνει με Λιντς λόγω… Μπαρτσελόνα ο Ραφίνια!
Ο Ραφίνια απέρριψε πρόταση της Λιντς για επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας τους, λόγω της υψηλής ρήτρας και του ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα.

Ρεπορτάζ στην Βραζιλία αναφέρει ότι ο Ραφίνια απάντησε αρνητικά στην αρχική πρόταση της Λιντς για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, με την Μπαρτσελόνα να παίζει ρόλο σε αυτό…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «UOL», ο Βραζιλιάνος εξτρέμ -που δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα 2,5 χρόνια με τα «παγώνια»- δεν πρόκειται να υπογράψει νέα σύμβαση.

Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι θέλει να μειωθεί η ρήτρα αποχώρησής του από την Λιντς, που είναι αυτή την στιγμή στα 70 εκατομμύρια ευρώ, για όποιον ενδιαφερόμενο θέλει να τον αποκτήσει.

Η αγγλική ομάδα ωστόσο δεν σκοπεύει να συμφωνήσει με την απαίτηση του Ραφίνια, ο οποίος παράλληλα γνωρίζει το έντονο ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» για το πρόσωπό του και προσπαθεί να τους… διευκολύνει.

Με την Λιντς μάλιστα να έχει προβεί ήδη σε διπλασιασμό των αποδοχών του 25χρονου άσου, είναι αβέβαιο ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών για ανανέωση του συμβολαίου τους θα ανοίξουν ξανά στο αμεσο μέλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments