Lifestyle

Amber Heard – Johnny Depp: O Elon Musk και ο James Franco θα καταθέσουν υπέρ της στη δίκη τον Απρίλιο

Amber Heard – Johnny Depp: O Elon Musk και ο James Franco θα καταθέσουν υπέρ της στη δίκη τον Απρίλιο

Πηγή Φωτογραφίας: People.com

Amber Heard - Johnny Depp: Η δίκη για τη μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης που της έκανε ο σταρ θα ξεκινήσει τον Απρίλη.

Στις 11 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη που θα γίνει μετά τη μήνυση που έκανε ο Johnny Depp εναντίον της Amber Heard το 2019. Στο δικαστήριο, μάλιστα, θα εμφανιστούν και δύο σημαντικοί μάρτυρες υπεράσπισης της ηθοποιού, ο Elon Musk και ο James Franco.

Ο 58χρονος ηθοποιός είχε κάνει μήνυση στην 35χρονη πρώην σύζυγό του σχετικά με ένα άρθρο της στην Washington Post όπου έγραφε για την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή βία. Παρά το γεγονός ότι στο άρθρο δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του ηθοποιού είχε ήδη γίνει γνωστό μετά τον χωρισμό τους το 2016 πως τον είχε κατηγορήσει για βίαιη συμπεριφορά, κάτι που ο Depp είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.

Ο ηθοποιός υπέβαλλε μήνυση εναντίον της για 50 εκατομμύρια δολάρια και πλέον η υπόθεση έχει οδηγηθεί σε δικαστήριο της Virginia και μετά από απόρριψη της αίτησης Heard να αποσυρθεί η μήνυση εφόσον ο Depp είχε ήδη χάσει τη δίκη στην Βρετανία κατά της εφημερίδας Sun για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι καταθέσεις φωτιά

H Heard, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ζητήσει από τον φίλο της και συμπρωταγωνιστή της στο ‘Pineapple Express’, James Franco, να καταθέσει διαδικτυακά ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά και από τον CEO της Tesla, Elon Musk, και την ηθοποιό Ellen Barkin. Από την πλευρά του, ο Depp έχει καλέσει τον φίλο του και ηθοποιό Paul Bettany να καταθέσει υπέρ του μετά τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων που αντάλλασσαν για την Amber Heard.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι είχε εκμυστηρευτεί στον 43χρονο Franco για την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συζυγού της ενώ ο Depp είχε αναφέρει στη μήνυσή του ότι η Heard είχε σχέση με τον Musk λιγότερο από ένα μήνα μετά τον γάμο τους το 2015. Εκπρόσωπος του Musk τότε είχε αναφέρει ότι “ο Elon και η Amber δεν ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν τον Μάιο του 2016 και ακόμα και τότε δεν είναι συχνό. Η σχέση τους έγινε ρομαντική λίγο καιρό αργότερα”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη δίκη αναμένεται να παρουσιαστούν και μηνύματα που αντάλλασσέ το πρώην ζευγάρι με διάσημους συναδέλφους τους, όπως οι συνομιλίες ανάμεσα στην Heard και τον Jason Momoa, τον σκηνοθέτη James Wan αλλά και τον σκηνοθέτη Zack Synder, αλλά και του Johnny Depp με τη συγγραφέα J.K. Rowling που δημοσίως υπερασπίστηκε τον ηθοποιό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments