Lifestyle

Πρώην playmate αποκαλύπτουν ότι ο Hugh Hefner ήταν το χειρότερο αρπακτικό απ’όλους

Πρώην playmate αποκαλύπτουν ότι ο Hugh Hefner ήταν το χειρότερο αρπακτικό απ’όλους

Πηγή Φωτογραφίας: krone.at

Η σειρά ντοκιμαντέρ "Secrets of Playboy" αποκαλύπτει τη σκοτεινή αλήθεια για το τι συνέβαινε στην περίφημη έπαυλη.

Όσο κι αν ο ιδρυτής Hugh Hefner και το “Playboy” προωθούσε την απελευθέρωση των γυναικών και τον έλεγχο που οι ίδιες κατείχαν σε ό,τι αφορά το σώμα τους, η αλήθεια βρισκόταν τόσο μακριά από αυτό που ήθελαν να προβάλλουν. Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ “Secrets of Playboy” παρουσιάζει μαρτυρίες πρώην playmate μοντέλων και εργαζομένων στην έπαυλη του Hefner, αποκαλύπτοντας τη σκληρή αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβαινε.

Τι κι αν μέχρι τώρα ο Hefner παρουσιαζόταν ως σωτήρας και προστάτης των κοριτσιών που έκαναν το ντεμπούτο στη showbiz, το τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε πρόσφατα, απέδειξε πως ο “εγκέφαλος” πίσω από τη συγκεκριμένη βιομηχανία ήταν ο χειρότερος απ’ όλους.

Ειδικότερα, στα προηγούμενα επεισόδια είχε γίνει γνωστό πως τα εργαζόμενα κορίτσια που είτε δούλευαν στα μπαρ ή έμεναν στην έπαυλη ήταν υποχρεωμένα να παίρνουν μέρος σε όργια προς τιμήν φίλων του Hefner, ενώ συχνά ναρκώνονταν και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο λόγος για τον οποίο τόσες δεκαετίες δεν μιλούσαν, ήταν επειδή συχνά οι πράξεις αυτές βιντεοσκοπούνταν χωρίς τη συναίνεσή τους, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να χρησιμοποιούνται ως εργαλείο εκβιασμού εναντίον των κοριτσιών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γυναικών, εν τέλει ο Hefner ήταν χειρότερος απ’ όλους αυτούς, καθώς παρά το γεγονός πως δήλωνε πως λάτρευε τις γυναίκες, στην πραγματικότητα τις μισούσε. Η τακτική του ήταν κοινή με κάθε κοπέλα. Στην αρχή, τις έκανε να νιώθουν μοναδικές, δίνοντάς τους την περισσότερη σημασία και μόλις έπαιρνε αυτό που ήθελε, συνήθως με τη βία, προχωρούσε στην επόμενη. Οι μαρτυρίες πολλών γυναικών εξηγούν πως συχνά τις βίαζε χωρίς τη θέλησή τους, ενώ πάντα ήθελε να έχει τον έλεγχο. Μόλις έκανε το κέφι του μαζί τους, τις προωθούσε στους φίλους του, όμως ήταν νόμος ο ίδιος να είχε την πρώτη επαφή.

Γιατί προτιμούσε νεαρά κορίτσια;

“Του άρεσαν τα νέα κορίτσια και προτιμούσε να προέρχονται από διαλυμένη οικογένεια όπου ο πατέρας δεν ήταν παρών γιατί ήθελε να τις εντυπωσιάζει και να τις ελέγχει περισσότερο, γιατί ήταν πιθανότερο να ικανοποιεί τον ίδιο και τους φίλους του”, δήλωσε η Sondra Theodore, πρώην σύντροφος του Hefner. Από την άλλη, η Susie Krabacher, που ήταν 17 ετών όταν μετακόμισε στην έπαυλη, αφού είχε φύγει από το σπίτι της στα 15, εξήγησε πως ενώ ο Hefner προσπαθούσε να την πείσει πως εκεί που βρισκόταν ήταν ένα ασφαλές μέρος για εκείνη, αφού στο παρελθόν η κοπέλα είχε πέσει θύμα βιασμού, ο ίδιος δε δίστασε μία νύχτα να τη ναρκώσει και να την κακοποιήσει σεξουαλικά, χωρίς τη θέλησή της. “Δεν είναι τίποτα, δεν θα το θυμάται καν”, της είχε απαντήσει η Marilyn Grabowski, μία από τις top editors του περιοδικού, όταν η Krabacher τής εξομολογήθηκε τι συνέβη.

Ωστόσο, κανένα από τα θύματα δεν κατάφερε να μιλήσει δημοσίως, αφού ο ίδιος τις εκβίαζε ή φοβούνταν μην τις κατηγορήσουν πως στόχος τους ήταν να του αποσπάσουν χρήματα. Μόνο όταν πρώην εργαζόμενές του συσπειρώθηκαν, κατάφεραν να προχωρήσουν με μία καμπάνια, προκειμένου να φέρουν την ιστορία στο φως. “Είμαστε πολύ τυχερές που βγήκαμε από εκεί, όσο νορμάλ μπορούσαμε να είμαστε, γιατί καμία από εμάς δεν είναι φυσιολογική”, δήλωσε ένα πρώην κουνελάκι του Playboy.

Με μία επίσημη ανακοίνωση, η τωρινή διεύθυνση του Playboy δήλωσε πως “εμπιστευόμαστε και επικυρώνουμε τις γυναίκες και τις ιστορίες τους και υποστηρίζουμε δυνατά τα άτομα που βγήκαν μπροστά για να μοιραστούν τις ιστορίες τους”, προσθέτοντας πως “το σημερινό Playboy δεν είναι το Playboy του Hugh Hefner”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments