Lifestyle

Οι 7 stars που δεν έχουν κερδίσει ποτέ Όσκαρ – Ανάμεσά τους ο Γουίλ Σμιθ

Οι 7 stars που δεν έχουν κερδίσει ποτέ Όσκαρ – Ανάμεσά τους ο Γουίλ Σμιθ

Πηγή Φωτογραφίας: Ebony Magazine

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο Γκλεν Κλόουζ, ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και πολλοί άλλοι μεγάλοι του Χόλιγουντ δεν έχουν τιμηθεί ποτέ από την Ακαδημία.

Εποχή βραβείων: Δεν πάει πάντα όπως θα ήθελες! Ατυχίες όπως η μίξη «Moonlight»/«La La Land» του 2017 το απέδειξαν – αν και μερικές φορές οι εκπλήξεις της βραδιάς των Όσκαρ είναι πιο σύνθετες. Για παράδειγμα, ένας ηθοποιός που θα μπορούσατε να ορκιστείτε ότι έχει πάρει Όσκαρ στην πραγματικότητα δεν έχει κερδίσει ποτέ ούτε ένα. είναι τόσο δίκαιο Οχι. Θα έπρεπε εσείς και όλοι οι άλλοι που παρευρίσκονται στο πάρτι των Όσκαρ να περάσετε ώρες διαφωνώντας για το γιατί αυτοί οι ηθοποιοί αξίζουν πραγματικά τις κορυφαίες διακρίσεις του κλάδου; Ναί.

Παρακάτω είναι 13 διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ που παραδόξως δεν κέρδισαν Όσκαρ

Γουίλ Σμιθ

Η υποψηφιότητα καλύτερου ηθοποιού του Smith για το “King Richard” είναι η τρίτη του σε 20 χρόνια. Είχε προταθεί προηγουμένως για το «Ali» (2001) και το «The Pursuit of Happyness» (2006) (τότε έχασε από τον Forest Whitaker), ο οποίος είναι επίσης σε αυτή την κατηγορία φέτος.

Γκλεν Κλόουζ

Κατά τη διάρκεια της πολυσύχναστης καριέρας της, η Close έχει προταθεί συνολικά οκτώ φορές για τους ρόλους της σε ταινίες όπως «The Great Frustration» (1983), «A Fateful Affair» (1987) και «Dangerous Liaisons» (1988), αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ Όσκαρ με το σπίτι της. (Η Youn Yuh-jung κέρδισε την τελευταία της υποψηφιότητα το 2021.)

Μισέλ Ουίλιαμς

Προτάθηκε τέσσερις φορές – για τα “Brokeback Mountain” (2005), “Blue Valentine” (2010), “My Week with Marilyn” (2011) και “Manchester by the Sea” (2016) – η Williams δεν έχει ακόμη φέρει στο σπίτι ένα Όσκαρ. αν και αυτή η μέρα φαίνεται αναπόφευκτη. (Θα μπορούσε το επόμενο έργο της, το ημι-αυτοβιογραφικό δράμα του Στίβεν Σπίλμπεργκ The Fabelmans, να είναι αυτό που την ξεπερνά;)

Isabelle Huppert

Παρά την εκπληκτική της δουλειά με τους Jean-Luc Godard, Maurice Pialat, Michael Haneke, Claire Denis και Hong Sang-soo τα τελευταία 50 χρόνια, η Isabelle Huppert προτάθηκε μόνο μία φορά για Όσκαρ, για την ερμηνεία της στο Paul Verhoevens Erotic. θρίλερ “Elle” (2016).

Ίθαν Χοκ

Η φιλμογραφία του Hawke είναι θρυλική, από αγαπημένα indie και art-house (“Reality Bites”; η τριλογία “Before”) μέχρι mainstream επιτυχίες (“Dead Poets Society”, “Gattaca”). Ωστόσο, έχει προταθεί μόνο δύο φορές για Όσκαρ ερμηνείας — για το «Training Day» (2002) και το «Boyhood» (2015) — και δεν το κέρδισε ποτέ.

Ανέτ Μπένινγκ

Η Μπένινγκ ήταν υποψήφια για Όσκαρ τέσσερις φορές, πιο πρόσφατα για την καλύτερη ηθοποιό για τον ρόλο της στο «The Kids Are All Right» (2011), αλλά εκείνη τη χρονιά έχασε από τη Νάταλι Πόρτμαν για τον ρόλο της στο «Black Swan». (Συμπτωματικά, ο σύζυγος του Μπένινγκ, Γουόρεν Μπίτι, δεν έχει επίσης Όσκαρ υποκριτικής, αν και κέρδισε την καλύτερη σκηνοθεσία για τα Reds το 1982).

Stanley Tucci

Παρά τους αξέχαστους ρόλους σε ταινίες όπως το «Julie & Julia» και το «Big Night» (την οποία συνσκηνοθέτησε με τον Campbell Scott), ο Tucci προτάθηκε μόνο μία φορά, για το «In My Heaven». Στα Όσκαρ του 2010 δεν πήρε τίποτα (για να μπορέσει να μαγειρέψει και να φάει στην Ιταλία). Ο Tucci ήταν επίσης υποψήφιος για BAFTA και Χρυσές Σφαίρες για τον ίδιο ρόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments