Lifestyle

Τζένη Θεωνά: «Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί»

Τζένη Θεωνά: «Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - the2nightshow

Τζένη Θεωνά: Τι είπε η ηθοποιός για τον γιο της Αρίωνα ο οποίος είναι τριών ετών και τον Δήμο Αναστασιάδη

H Τζένη Θεωνά ήταν μία από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την πορεία της στην υποκριτική, τον πατέρα του παιδιού της Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και τον γιο τους, Αρίωνα.

«Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας. Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει και συνέχεια είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Επτά χρόνια σχέσης με τον Δήμο Αναστασιάδη

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Δήμος Αναστασιάδης με τον οποίο είναι μαζί 7 ολόκληρα χρόνια. «Το αλατοπίπερο δεν λείπει από αυτή τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, με γοητεία και επιθυμία, παρόλο που συχνά βρισκόμαστε μακριά λόγω δουλειάς», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είμαστε επτά χρόνια μαζί, εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας. Βλέπω μεγάλη εξέλιξη σε μένα και στον Δήμο και κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του. Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί. Τα πράγματα, να υποκύψεις και να ξεφύγεις, είναι πάρα πολύ εύκολο».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως στην αρχή της σχέσης τους υπήρχαν συγκρούσεις. «Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε και με πολλές συγκρούσεις. Χαίρομαι γιατί αυτό που έχει μείνει είναι πως σε όλες πλέον τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments