Αθλητισμός

Ουρουγουάη – Περού 1-0: Το γκολ που δεν μέτρησε

Ουρουγουάη – Περού 1-0: Το γκολ που δεν μέτρησε

Πηγή Φωτογραφίας: Στοπ καρέ

Ουρουγουάη - Περού 1-0: Η Ουρουγουανοί νίκησαν και προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως οι Περουβιανοί φωνάζουν για κλοπή λόγω ενός γκολ που ποτέ δεν μέτρησε.

Ουρουγουάη και Περού αναμετρήθηκαν για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Αν και οι Ουρουγουανοί κατάφεραν και νίκησαν, οι Περουβιανοί φωνάζουν για το γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις και τελικά δεν μέτρησε κάνοντας λόγο για… κλοπή.

Η Ουρουγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το Περού στα πλέι οφ χάρη σε ένα γκολ που δεν μέτρησε στις καθυστερήσεις σε μια φάση που προκαλεί πολλές αντιδράσεις στη Λατινική Αμερική. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και με το σκορ στο 1-0 μία μπαλιά του Τράουκο δυσκόλεψε πολύ τον τερματοφύλακα της «σελέστε», Ροσέτ.

Το γκολ που δεν μέτρησε

Τι έγινε; Ο πορτιέρο της Νασιονάλ Μοντεβιδέο μπλόκαρε την μπάλα, κατέληξε μέσα στην εστία του (!) με τους Περουβιανούς να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή. Και, μάλλον, αυτό συνέβη… Βέβαια, ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ!

«Είπα στο διαιτητή να τσεκάρει το βίντεο και είπε ότι το έκανε. Αλλά όλος ο κόσμος είδε ότι η μπάλα πέρασε» σχολίασε ο Κάλενς.ε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments