Lifestyle

Εμφανίστηκε έγκυος στην πασαρέλα η Maggie Maurer: «Τα σώματα των γυναικών είναι σαν υπερδυνάμεις!»

Εμφανίστηκε έγκυος στην πασαρέλα η Maggie Maurer: «Τα σώματα των γυναικών είναι σαν υπερδυνάμεις!»

Πηγή Φωτογραφίας: Spectacler News

«Ένιωθα δυνατή», λέει το μοντέλο Maggie Maurer, που περπάτησε στην πασαρέλα ενώ ήταν έγκυος στο LFW με ένα διαφανές φόρεμα από τη σχεδιάστρια Nensi Dojaka.

Η Maggie Maurer  γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά της ως μοντέλο. «Το κάνω με την καρδιά μου», λέει το μοντέλο στη VOGUE. «Αν κάποιος μου δώσει κάτι δικό του, θα του δώσω και ε΄γω κάτι δικό μου». Όταν η φίλη Φραν Μπερνς τηλεφώνησε στη Μέγκι ενόψει της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου για να την κλείσει για την παράσταση Φθινόπωρο Χειμώνας 2022 της Nensi Dojaka, η απάντηση του Αμερικανού μοντέλου ήταν: «Freaky».Είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και η εμφάνιση των φορεμάτων της Dojaka δεν είναι μόνο για αδύνατα μοντέλα.

«Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι με περιμένει πάντα μια έκπληξη», λέει η Maggie με έδρα το Παρίσι, η οποία έχει περπατήσει σε brands όπως  Calvin Klein και Maison Margiela για σχεδόν μια δεκαετία. Η συζήτηση με την ομάδα της Dojaka αφορούσε τον εορτασμό της δύναμης των γυναικών και ο Maurer, ο οποίος πιστεύει ακράδαντα ότι «τα σώματα των γυναικών είναι σαν υπερδυνάμεις», εμφανίστηκε.

Η εγκυμοσύνη δίνει στη Maggie Maurer επιπλέον δύναμη και δείχνει «ό,τι πιο αληθινό» υπάρχει

Συγκινήθηκε από την αντίδραση που φορούσε γυμνά, διαφανή, παγιέτες στην πασαρέλα που αναδείκνυαν το μωρό της. «Ένιωσα δύναμη», λέει η Maggie, η οποία λέει ότι έχει δει μόνο μια φωτογραφία άλλου εγκύου μοντέλου στην πασαρέλα ενώ περπατούσε για τον Alexander McQueen. “Νομίζω ότι είναι αρκετά σοκαριστικό – με την καλή έννοια. Γειώνει τους ανθρώπους γιατί λέει ότι αυτό είναι το πιο αληθινό πράγμα που μπορεί να είναι. Καθώς δεν ήταν ποτέ σίγουρη “πώς θα λειτουργούσε αυτή η στιγμή, επειδή το σώμα της είναι η δουλειά της”, ένιωθε. ιδιαίτερα ενθαρρυντική και όμορφη, σημειώνει.

View this post on Instagram

A post shared by ℝℕℂℂ ℝℕ (@franburns)

Είναι η συμπεριφορά και η στάση του μοντέλου Maggie Maurer που την κάνει τόσο δημοφιλή μεταξύ των συναδέλφων

Όπως πάντα, η Maggie θα δεχτεί προτάσεις για να περπατήσει αν με τον οίκο έχουν την ίδια ματιά. «Αν ενδιαφέρονται, τότε ενδιαφέρομαι και εγώ», λέει. Είναι ακριβώς αυτή η στάση που την κάνει τόσο δημοφιλή στους συναδέλφους της στον κλάδο, και γι’ αυτό όλοι χάρηκαν όταν άκουσαν αυτά τα ειδικά νέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments