Lifestyle

Νίκος Αναδιώτης: “Όλα τα ζητήματα τα οικογενειακά τα λύνουμε με τον πνευματικό μας”

Νίκος Αναδιώτης: “Όλα τα ζητήματα τα οικογενειακά τα λύνουμε με τον πνευματικό μας”

Πηγή Φωτογραφίας: iRafina - I Love Style

Νίκος Αναδιώτης: «Ο άνδρας πρέπει να αφήνει τη γυναίκα του λίγο παραπάνω στο σπίτι»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης, το απόγευμα του Σαββάτου, στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για το πιο παραδοσιακό μοντέλο που πρεσβεύει στη σχέση του καθώς και την πίστη στον Χριστό.

Ειδικότερα, ο Νίκος Αναδιώτης παραδέχθηκε πως «θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό αλλά δεν ξέρω τι είναι το παραδοσιακό για τον άλλον. Μιλάμε, τώρα, για μια κοινωνία ιδεατή γιατί τα πράγματα πως έρχονται στη ζωή του καθενός είναι περίεργα και για αυτό πρέπει να υπάρχει η αγάπη. Νομίζω όμως ότι ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι. Έστω και λίγο για να νιώθει αυτός καλά. Και άμα νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι γύρω του καλύτερα».

«Δεν μπορούμε να λύσουμε αυτή τη διαφωνία, οπότε θα συμβουλευτούμε τον πνευματικό μας και θα δεχθούμε την δική του άποψη»

«Προσπαθώ να είμαι κοντά στον Θεό. Αν με ρωτήσεις γιατί ζει ένας άνθρωπος, θα πω για να έρθει κοντά στον Θεό. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Αν έχεις πάντα, που είναι πολύ δύσκολο, σαν κριτήριο κάθε σου πράξη να είναι αρεστή στον Θεό και όχι στους ανθρώπους πας καλά».

«Όλα τα ζητήματα τα οικογενειακά τα λύνουμε με τον πνευματικό μας. Ευτυχώς είναι και η Βασιλική πολύ δεκτική σε αυτό γιατί ερχόμαστε αρκετές φορές σε μια διαφωνία, την οποία ο καθένας χωρίς ένταση μπορεί να υπερασπιστεί το δικό του και να μη θέλει να κάνει πίσω» συμπλήρωσε ο Νίκος Αναδιώτης στο μαγκαζίνο της Ζωής Κρονάκη δημόσια τηλεόραση. «Δεν μπορούμε να λύσουμε αυτή τη διαφωνία, οπότε θα συμβουλευτούμε τον πνευματικό μας και θα δεχθούμε την δική του άποψη»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments