Αθλητισμός

Μαυροβούνιο – Ελλάδα 1-0: Κακή εμφάνιση και ήττα για την Εθνική

Μαυροβούνιο – Ελλάδα 1-0: Κακή εμφάνιση και ήττα για την Εθνική
Κάτω από τη βάση η εμφάνιση της Εθνικής απόψε απέναντι στο Μαυροβούνιο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0

Την ήττα γνώρισε απόψε η Εθνική Ελλάδας από την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου στο μεταξύ τους φιλικό που διεξήχθη στην  Ποντγκόριτσα.

Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, χωρίς να δημιουργήσει καμία απειλή στο α’ ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, η γαλανόλευκη έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Γιακουμάκη και Πέλκα στις καθυστερήσεις, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το γκολ του Όσμαγιτς στο 59′.

Κορυφαίος της Εθνικής, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος κράτησε χαμηλά το σκορ, με την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ να παίρνει κάτω από τη βάση στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Μιοντράγκ Ραντούλοβιτς / 4-4-2): Μιγιάτοβιτς, Βέσοβιτς, Σάβιτς (62′ Σίπτσιτς), Βούγιασιτς, Τομάσεβιτς, Μάρουσιτς, Ράικοβιτς (92′ Ντρέσκοβιτς), Γιάνκοβιτς (82′ Γιάνγιτς), Όσμαϊτς (81′ Ράκονιατς), Ν. Κρστόβιτς (62′ Ντουράνοβιτς), Γιόβετιτς (46′ Εράκοβιτς).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ / 4-3-3): Βλαχοδήμος, Λύρατζης (75′ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος,Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (75′ Κουλούρης), Σιώπης (61′ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Πέλκας, Παυλίδης (61′ Γιακουμάκης), Δουβίκας (61′ Μάνταλος).

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments