People

Το ζεύγος Μακρόν σε μια σπάνια στιγμή τρυφερότητας μπροστά στις κάμερες

Το ζεύγος Μακρόν σε μια σπάνια στιγμή τρυφερότητας μπροστά στις κάμερες

Πηγή Φωτογραφίας: Version Femina - Madame Figaro

Το προεδρικό ζεύγος Μακρόν δεν έχει συνηθίσει το κοινό σε δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας.

Ο Εμανουέλ Μακρόν προετοιμάζει κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο στάδιο LaDefence Arena, τα οποίο βρίσκεται στην παρισινή Ναντέρ, φημισμένο δυτικό προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσα. Εκεί δέχθηκε την επίσκεψη της συζύγου του, Μπριζίτ Μακρόν.

Το προεδρικό ζεύγος δεν έχει συνηθίσει το κοινό σε δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας. Ωστόσο, παρέκκλιναν από αυτήν την συνήθειά τους και εκδήλωσαν δημόσια την τρυφερή σχέση αγάπης που τους συνδέει, αγκαλιάζοντας ο Γάλλος Πρόεδρος την σύζυγό του Μπριζίτ μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Μακρόν φρόντισε να βεβαιώσει τους παρισταμένους ότι «η Μπριζίτ δεν πρόκειται να τροποποιήσει το πρόγραμμα των υποχρεώσεών της κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας» και επέστρεψε στην προετοιμασία της προεκλογικής του ομιλίας.

Ο χώρος, όπου θα κάνει την προεκλογική του εμφάνιση, αποτελείται από τρία επίπεδα και ο εκ νέου υποψήφιος για την Γαλλική Προεδρία θα μιλήσει στον συναυλιακό χώρο του, το οποίο είναι χωρητικότητας 40.000 θέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και δεκαπέντε συνεχή χρόνια και ότι η σχέση τους έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της γαλλικής, καθώς επίσης και της διεθνούς κοινής γνώμης. Η Μπριζίτ Μακρόν δίδασκε λογοτεχνία σε Κολλέγιο της Αμιένης, όπου και γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της. Σταδιακά αναπτύχθηκε μια σχέσης οικειότητας και αμοιβαίας έλξης, που οδήγησε σε ένα σταθερό δεσμό αγάπης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments