Trash

Έκανε πλάκα στη γιαγιά του ότι έχει κορωνοϊό και η αντίδρασή της έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο

Έκανε πλάκα στη γιαγιά του ότι έχει κορωνοϊό και η αντίδρασή της έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο
Η επική αντίδραση μίας γιαγιάς που μαθαίνει ότι ο εγγονός της έχει κορωνοϊό και έχει έρθει στο σπίτι της γίνεται viral στο TikTok.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή. Μάλιστα, όλη η κατάσταση μας έχει κουράσει αρκετά, που ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα είναι να “σπάσουμε” πλάκα με αυτή. Αυτό αποφάσισε να κάνει και ένας νεαρός από την Κρήτη και έγινε viral.

Ένας νεαρός αποφάσισε να κάνει πλάκα στη γιαγιά του στην Κρήτη ότι κόλλησε κορωνοϊό και να βιντεοσκοπήσει την αντίδρασή της. Ο νεαρός μοιράστηκε την επική αντίδραση της γιαγιάς στο TikTok και έγινε το απόλυτο viral.

Στο βίντεο τον βλέπουμε να πηγαίνει στο σπίτι της γιαγιάς του χωρίς να φοράει μάσκα και να της ανακοινώνει ότι έχει 39 πυρετό και είναι θετικός στον κορωνοϊό. Εκείνη τη στιγμή, η γιαγιά του έντρομη αρχίζει να του λέει να πάει σπίτι του σε έντονο τόνο. Μάλιστα όταν εκείνος της λέει ότι θα φωνάξει τον παππού για να παίξουν χαρτιά, η γιαγιά ξεσπάει και του φωνάζει:

«Πήγαινε μωρέ στο σπίτι σου, άμα αρρωστήσουμε εμείς θα πεθάνουμε»

Ο νεαρός συνεχίζει την πλάκα για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, ενώ στο τέλος τον βλέπουμε να σηκώνεται και να κλείνει την κάμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments