Αθλητισμός

Ο παίκτης που θέλουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ο παίκτης που θέλουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Ο Κιομουρτζόγλου είναι 23 ετών, με Έλληνα πατέρα και γερμανίδα μητέρα, αυτή τη σεζόν αγωνίζεται στην ολλανδική, Χέρακλες και φέρεται να είναι στόχος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Ενδιαφέρον των δύο «αιωνίων» αλλά και της Βερντερ Βρέμης για την απόκτηση του 23χρονου ελληνογερμανού μέσου, Ορέστη Κιομουρτζόγλου αποκαλύπτει η γερμανική ιστοσελίδα της Bild.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα υπάρχουν λεπτομέρειες για το μεταγραφικό πλάνο που έχει κάνει ενόψει της νέας σεζόν η ομάδα της Βρέμης για την νέα σεζόν και επισημαίνει ότι ένας από τους παίκτες που είναι στα υπόψη των υπευθύνων είναι και ο Ορέστις Κιομουρτζόγλου. Στο σημείο αυτό επισημαίνει ότι δεν είναι μόνο η Βέρντερ που φέρεται να ασχολείται με τον Ελληνογερμανό αλλά και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός.

Ο Κιομουρτζόγλου είναι 23 ετών, με Έλληνα πατέρα και γερμανίδα μητέρα και αυτή τη σεζόν αγωνίζεται στην ολλανδική, Χέρακλες. Στο παρελθόν το όνομά του είχε γραφεί και πάλι σε ρεπορτάζ ελληνικής ομάδας, της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα ανάφεραν δημοσιεύματα προ ετών, ο Κιορμουτζόγλου είχε ανακαλυφθεί από τον Ίλια Ίβιτς ο οποίος είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει για την Ένωση αλλά χωρίς επιτυχία.

Το όνομά του στον αθλητικό Τύπου είχε… βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο με αφορμή την κλήση του από την γερμανική ομοσπονδία στην ομάδα Κ21 της χώρας, με την οποία ουσιαστικά, απαντούσε σε πληροφορίες που ήθελαν την ελληνική ομοσπονδία να τον καλεί στην Εθνική μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments