Διεθνή

Έργο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υλοποιεί κοινοπραξία Uni Systems – Edda Luxembourg

Έργο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υλοποιεί κοινοπραξία Uni Systems – Edda Luxembourg
Με την κοινοπραξία που αποτελείται από τις CGI στο Λουξεμβούργο, Uni Systems και Edda Luxembourg επέλεξαν να συνεργαστεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη διαχείριση των επιχειρησιακών συστημάτων

Με την κοινοπραξία που αποτελείται από τις CGI στο Λουξεμβούργο, Uni Systems και Edda Luxembourg επέλεξαν να συνεργαστεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη διαχείριση και τον εκσυγχρονισμό των βασικών επιχειρησιακών του συστημάτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συνολικό έργο θα επιτρέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να μετασχηματίσει ψηφιακά τις λειτουργίες του, να αυξήσει την αποτελεσματικότητά τους και να εξοικονομήσει κόστος, βελτιώνοντας παράλληλα τις νομοθετικές υπηρεσίες του προς όφελος των πολιτών της Ευρώπης.

Η κοινοπραξία θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης συστημάτων που περιλαμβάνουν την ανάλυση, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την ενοποίηση, τη συντήρηση και την επιχειρησιακή διαχείριση των πολυάριθμων συστημάτων πληροφορικής, τόσο υφιστάμενων όσο και νέων.

Τα εν λόγω συστήματα καλύπτουν βασικές επιχειρησιακές λειτουργίες του Οργανισμού που σχετίζονται με τη νομοθεσία και τον προϋπολογισμό, το κοινοβουλευτικό έργο καθώς και τις πολιτικές υποχρεώσεις και τη διαχείριση σχέσεων.

Η διετής σύμβαση-πλαίσιο έχει τη δυνατότητα έως δύο ετησίων ανανεώσεων και συνολική μέγιστη αξία 89 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments