Αθλητισμός

Ανσαριφάρντ: Ανατριχιαστική φωτογραφία με το τραυματισμένο μάτι του [pic]

Ανσαριφάρντ: Ανατριχιαστική φωτογραφία με το τραυματισμένο μάτι του [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Συγκλονίζει το μήνυμα του Καρίμ Ανσραριφάρντ , ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι από τούρτα των γενεθλίων

Συγκλονίζει το μήνυμα του Καρίμ Ανσραριφάρντ , ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι από τούρτα των γενεθλίων. Οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα του Ιράν πέταξαν τούρτα  στο πρόσωπο και χτύπησε με κομμάτι κεριού, ευτυχώς χωρίς να έχει κάτι σοβαρό.

Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ, λίγο αργότερα, ανέβασε ανατριχιαστική φωτογραφία στα social media, όπου έδωσε το δικό του μήνυμά του για τα δικαιώματα των γυναικών στην πατρίδα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανσαριφάρντ

«Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, σας ευχαριστώ για την ανησυχία και την παρακολούθηση σχετικά με τον τραυματισμό που προκλήθηκε στο μάτι μου το βράδυ του αγώνα με τον Λίβανο.

Ένα μικρό ξύλο από την τούρτα γενεθλίων, ένα χιλιοστό μακριά, θα μπορούσε άνετα να μου στερήσει την λειτουργία του ενός ματιού. Δόξα τω Θεώ πήγε καλά. Ευχαριστώ ειλικρινά τους υπαλλήλους και το θεραπευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Razavi στο Mashhad. Ειδικά την Δρ Σολτάνη και την Δρ Κιαρούδη που εξάλειψαν εντελώς τον κίνδυνο

Ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα όρασης και σύντομα θα ξεκινήσω προπονήσεις στην Ελλάδα με πλήρη αποθεραπεία.

Όμως, λόγω της επέμβασης, δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τον αγώνα όπως οι γυναίκες που έμειναν έξω από το γήπεδο. Είμαι πολύ λυπημένος για τα πικρά γεγονότα που συνέβησαν και ντρέπομαι.

Γιατί να αντιμετωπίσουν τέτοια μεταχείριση οι γυναίκες που ήρθαν για να σεβαστούν την εθνική ομάδα και να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές του Ιράν;

Εθνική ομάδα σημαίνει την ομάδα όλου του λαού του Ιράν. Άνθρωποι που αξίζουν αξιοπρέπεια και σεβασμό. Παράκληση και παράκλησή μου είναι στους επόμενους αγώνες οι γυναίκες της αγαπημένης μας γης να μπαίνουν στα γήπεδα με απόλυτο σεβασμό από τους διοργανωτές των αγώνων, ώστε να παρακολουθούν με ασφάλεια και ησυχία τους αγώνες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments