Αθλητισμός

Φιλικά με Γιουνάιτεντ, Σίτι και Άρσεναλ ετοιμάζει η Εθνική Ουκρανίας

Φιλικά με Γιουνάιτεντ, Σίτι και Άρσεναλ ετοιμάζει η Εθνική Ουκρανίας

Πηγή Φωτογραφίας: GETTY IMAGES, UKRAINEWORLD

Η Ουκρανία ετοιμάζεται να κανονίσει φιλικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ για να προετοιμάσει την ομάδα της για να αντιμετωπίσει τη Σκωτία

Ο πόλεμος στην Ουκρανία ανάγκασε τη διακοπή των πρωταθλημάτων στην Ουκρανία, σε σημείο που αφορούσε άμεσα και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Εθνική Ουκρανίας διεκδικεί τη θέση της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ, αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί ο αγώνας με τη Σκωτία.

Παρόλα αυτά ο προπονητής Ολεκσάνταρ Πετράκοβ ψάχνει τη φόρμουλα για να δώσει η Ουκρανία φιλικό αγώνα με μια ομάδα της Premier League, για να βοηθήσει στην προετοιμασία για τον κρίσιμο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο 64χρονος τεχνικός, ο οποίος ζει τη φρίκη του πολέμου, έχει επιλέξει να παραμείνει στο Κίεβο, παρά τον βομβαρδισμό της ουκρανικής πρωτεύουσας από τη Ρωσία.

Η ομάδα του Πετράκοφ επρόκειτο να παίξει τα πλέι οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους Σκωτσέζους στο Hampden Park στις 24 Μαρτίου, αλλά η εισβολή της Ρωσίας στη χώρα.

Παρόλα αυτά δεν μένει αδρανής και ψάχνει έναν τρόπο να συγκεντρώσει ξανά τους παίκτες του, ώστε να τους έχει ετοιμοπόλεμους ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε από την  Ουκρανική Ομοσπονδία να επικοινωνήσει με την UEFA, για την πιθανότητα συγκέντρωσης της ομάδας του στο εξωτερικό, ενδεχομένως στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Πετράκοφ θέλει επίσης να προσπαθήσει να κανονίσει κάποιους φιλικούς αγώνες με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως τις, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, ώστε με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους αγώνες να πάνε στους πληγέντες στην Ουκρανία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments