Διεθνή

Εκλογικός “πυρετός” στη Σερβία με τριπλές κάλπες

Εκλογικός “πυρετός” στη Σερβία με τριπλές κάλπες

Πηγή Φωτογραφίας: euractiv.com

Σε εκλογικό "πυρετό" βρίσκεται η Σερβία, η οποία την Κυριακή [3/4] οι πολίτες της χώρας καλούνται να πάνα να ψηφίσουν σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις. Προεδρικές, βουλευτικές και τοπικές εκλογές

Σε εκλογικό “πυρετό” βρίσκεται η Σερβία, η οποία την Κυριακή [3/4] οι πολίτες της χώρας καλούνται να πάνα να ψηφίσουν σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις. Προεδρικές, βουλευτικές και τοπικές εκλογές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις το αποτέλεσμα είναι σχεδόν σίγουρο. καθώς το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Ίβιτσα Ντάτσιτς και το Προοδευτικό Κόμμα του Αλεξάνταρ Βούτσις αναμένεται να συγκεντρώσουν αρκετές ψήφους για να συνεχιστεί ο υπάρχων συνασπισμός.

Βούτσις: “Δεν έχω πρόβλημα με όσους μου λένε ότι βγαίνω από το ψυγείο”

«Δεν έχω πρόβλημα με όσους μου λένε ότι βγαίνω από το ψυγείο. Όλοι έχουν αρκετό χρόνο στα μίντια σε αυτήν την εκστρατεία. Έχω δεχτεί τις περισσότερες επιθέσεις στη Σερβία» δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας.

Μακριά από αυτόν τον συνασπισμό βρίσκεται η Ενωμένη, Δίκαιη και Σταθερή Σερβία, ένας συνασπισμός φιλελεύθερων δημοκρατών και συντηρητικών δημοκρατών του οποίου ηγείται ο Ζντράβκο Πόνος.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι ψηφοφόροι έχουν κάνει την επιλογή τους ήδη πριν από ένα χρόνο και ότι η προεκλογική εκστρατεία δεν έχει νόημα.

«Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα να ανεβαίνει περισσότερο από τα άλλα. Συνήθως έχουμε κάποιες ενδιαφέρουσες συλλήψεις στον χώρο των μίντια, δίκες, άνοιγμα εργοστασίων, σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει κάτι τόσο σημαντικό και κυρίαρχο. Η προεκλογική εκστρατεία κράτησε μόνο δύο εβδομάδες και επισκιάστηκε 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments