Lifestyle

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του MLB’S: Ο Σέρτζερ σκοράρει πρώτος με 50 εκατομμύρια δολάρια

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του MLB’S: Ο Σέρτζερ σκοράρει πρώτος με 50 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Federal Baseball

Οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες MLB'S θα κερδίσουν 379 εκατομμύρια δολάρια αυτή τη σεζόν

O κύριος στόχος του σωματείου παικτών της MLB’S  κατά τη διάρκεια πρόσφατων διαπραγματεύσεων ήταν η διοχέτευση περισσότερων χρημάτων σε νεότερους παίκτες. Η Ένωση Παικτών σημείωσε άνοδο 23% στους ελάχιστους μισθούς που θα ξεκινήσουν από 700.000 $ το 2022 και θα αυξηθούν από δω και πέρα. Τα αστέρια? Συνεχίζουν τις μεγάλες απολαβές.

Οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες θα κερδίσουν περίπου 379 εκατομμύρια δολάρια αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των εγκρίσεων αλλά και μπόνους για κίνητρο. Ο απολογισμός είναι αυξημένος κατά 10% από πέρυσι. Ο Max Scherzer pitcher της New York Mets προηγείται με 59,3 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου 1 εκατομμυρίου δολαρίων εκτός γηπέδου. Είναι το υψηλότερο σύνολο ενός έτους για παίκτη του μπέιζμπολ.

Η αύξηση του μέσου μισθού του MLB υστερεί σημαντικά από τα άλλα μεγάλα αθλητικά πρωταθλήματα των ΗΠΑ την τελευταία δεκαετία, αλλά δεν έχει επηρεάσει τα μεγαλύτερα αστέρια. Οι παίκτες μεσαίας κατηγορίας στριμώχνονται και οι ομάδες στρέφονται όλο και περισσότερο σε νεότερους παίκτες με ελάχιστους μισθούς. Οι Πειρατές και οι Orioles πρόκειται και οι δύο να διαθέτουν τουλάχιστον τα δύο τρίτα του ρόστερ τους αυτή τη σεζόν με παίκτες που έχουν συμφωνήσει τον ελάχιστο μισθό.

Είκοσι παίκτες MLB θα κερδίσουν τουλάχιστον 26 εκατομμύρια δολάρια αυτή τη σεζόν για την απόδοσή τους στο γήπεδο. (Αυτό περιλαμβάνει τον Trevor Bauer στα 32 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αφήσαμε τον pitcher εκτός των 10 κορυφαίων, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε «διοικητική άδεια» ενώ το MLB ερευνά κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. Θα κατατασσόταν στο Νο. 10 αν λάβει ολόκληρο τον μισθό του το 2022) . Κανένας παίκτης δεν έκανε 26 εκατομμύρια δολάρια μόλις το 2014.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Μπέιζμπολ 2022

1. Max Scherzer

Συνολικά κέρδη: 59,3 εκατομμύρια δολάρια

Μισθός: 58,3 εκατομμύρια δολάρια

Εγκρίσεις: 1 εκατομμύριο δολάρια

Συνεργάτες: Nike, Rawlings, Indeed, ARIA Exchange, MLBPAA Alumni, Topps

2. Corey Seager

Συνολικά κέρδη: 39,5 εκατομμύρια δολάρια

Μισθός: 37,5 εκατομμύρια δολάρια

Εγκρίσεις: 2 εκατομμύρια δολάρια

Συνεργάτες: Adidas, Rawlings, Fanatics, Travis Matthew, Modelo, Topps

Το 10ετές συμβόλαιό του, αξίας 325 εκατομμυρίων δολαρίων, που υπέγραψε με τους Ρέιντζερς τον Νοέμβριο είναι το έκτο μεγαλύτερο στην ιστορία του αθλήματος.

3. Μάικ Τράουτ

Συνολικά κέρδη: 39 εκατομμύρια δολάρια

Μισθός: 35,5 εκατομμύρια δολάρια

Εγκρίσεις: 3,5 εκατομμύρια δολάρια

Συνεργάτες: Nike, BodyArmor, Rawlings, J&J Snack Foods, MLB 9 Innings, Lizard Skins, Old Hickory, Topps, Anderson Authentics, MLBPAA

Ο Trout και ο συμπαίκτης του Ohtani είναι τα φαβορί για το βραβείο AL MVP 2022. Το σερί εννέα συνεχόμενων τερματισμών του σέντερ άμυνας στο top 5, συμπεριλαμβανομένων επτά στους 2 κορυφαίους.

4. Gerrit Cole

Συνολικά κέρδη: 37 εκατομμύρια δολάρια

Μισθός: 36 εκατομμύρια δολάρια

Εγκρίσεις: 1 εκατομμύριο δολάρια

Συνεργάτες: Nike, Rawlings, Fanatics

5. Κάρλος Κορέα

Συνολικά κέρδη: 36,6 εκατομμύρια δολάρια

Μισθός: 35,1 εκατομμύρια δολάρια

Εγκρίσεις: 1,5 εκατομμύρια δολάρια

Συνεργάτες: New Balance, Adidas, Topps, Rawlings

Ο μέσος μισθός του με 35,1 εκατομμύρια δολάρια είναι ο τέταρτος υψηλότερος στο άθλημα, πίσω από τους Scherzer, Cole και Trout.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments