Αθλητισμός

Πόλο: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού φλερτάρουν μόνο την κορυφή της Ευρώπης

Πόλο: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού φλερτάρουν μόνο την κορυφή της Ευρώπης

Πηγή Φωτογραφίας: olympiakos sfp

Σε λίγες ώρες (3/4, 17.00) Ολυμπιακός και Σαμπαντέλ μονομαχούν στον Πειραιά για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην υδατοσφαίριση γυναικών
Το τρίτο ευρωπαϊκό της τρόπαιο και δεύτερο συνεχόμενο διεκδικεί το απόγευμα της Κυριακής (3/4, 17.00) η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.
Τα κορίτσια των “ερυθρολεύκων” ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ουίπεστ (18-11) και θέλουν, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, μπροστά το κοινό της ομάδας, να σηκώσουν την κούπα και να διατηρήσουν τα σκήπτρα της Euroleague που κατέκτησαν πέρυσι στη Βουδαπέστη, κόντρα στην Ντουναουιβάρος. Για να τα καταφέρουν πρέπει να επικρατήσουν, στον τελικό, της Σαμπαντέλ, σε μια επανάληψη των τελικών του 2015 και του 2019.
Το 2015 ξανά στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 10-9, κατακτώντας την πρώτη Euroleague της ιστορίας του. Το 2019 στην έδρα της Σαμπαντέλ ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 11-8, πέντε λεπτά πριν από το τέλος, αλλά η ισπανική ομάδα με σερί 5-0, έφθασε στο τελικό 13-11 και στην 5η Euroleague της δικής της ιστορίας.
Η πρωταθλήτρια Ισπανίας νίκησε την Πάντοβα με στο 2ο ημιτελικό, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όμως με σερί 6-0 μετέτρεψε το 3-3 σε 9-3 και φάνηκε να τελειώνει τον αγώνα. Όμως η ιταλική ομάδα με δύο γκολ από την Τσεντάνι και ένα από την Κάσον μείωσε σε 9-8, 40” πριν από το τέλος, αλλά μέχρι εκεί.
Το πρόγραμμα της ημέρας:
15:00 Ουίπεστ-Πάντοβα               Μικρός τελικός (One Channel) 17:00 Ολυμπιακός-Σαμπαντέλ    Μεγάλος τελικός (One Channel)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments